בשר בקר, במיה, קבב תפוחי אדמה
אם יש לך פלפל, סטייק סינטה, סקווש, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: קבב שרימפס ובמיה, סטייק, עגבניות, קבב במיה, ו בשר מצרי ובמיה.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר; מכסים במים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות או עד במכרז; לנקז. מגניב.
מערבבים פטרוזיליה ואת 6 המרכיבים הבאים (באמצעות פלפל שחור)בקערה גדולה, ערבוב היטב; מערבבים 1/4 מלח כפית.
להוסיף תפוחי אדמה, פלפל, במיה, שאלוט, בשר בקר, סקווש; לזרוק היטב מעיל. כיסוי וצינה 1 שעה.
חוט ירקות בשר לסירוגין על כל אחד שיפודים 8 (10 אינץ').
מפזרים קבב באופן שווה עם הנותרים 1/4 כפית מלח.
מקום קבב על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 10 דקות או עד מידה רצויה של doneness, מפנה מדי פעם.