בשר בקר חם וסלט גרגיר נחלים
בשר בקר חם סלט גרגיר נחלים נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה כ 31 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 269 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך רוטב סויה, שום, פלפל טחון גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. נסו סלט גרגיר נחלים, ירך כבש ברוטב מחבת עם גרגר מים נבול, ו ניוקי עם עגבניות, Pancetta & Wilted נחלים (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף גרגיר נחלים ולנקז היטב. בחר ענפים מכרזים מגבעולים קשים וחותכים לאורכים 3 עד 4 אינץ ' (אתה צריך על ספריגים 6 כוסות); גבעולים מילואים לשימוש אחר או להשליך. מסדרים גבעולי גרגיר הנחלים בקערה רדודה או על צלחת הגשה מעוטרת.
יש לשטוף בשר בקר ולייבש; לקצץ ולהשליך שומן עודף.
חותכים לפרוסות בעובי 1/8 אינץ 'באורך 3 אינץ'.
בקערה קטנה, מערבבים מיץ ליים, רוטב דגים, סוכר ופלפל.
הגדר מחבת 10 עד 12 אינץ ' על חום גבוה. כאשר חם, להוסיף 1 כפית שמן להטות מחבת לתחתית המעיל.
מוסיפים בצל ומערבבים עד השחמה קלה, על 1 דקה.
החזירו את המחבת לחום גבוה.
מוסיפים 1 כפית שמן הנותרים ואת הבשר ושום; מערבבים לעתים קרובות עד בשר משחימים קלות, על 2 דקות.
מוסיפים תערובת מיץ ליים ומערבבים עד שהוא רותח.
יוצקים מן פאן על בצל וגרס. ליד השולחן, לערבב בעדינות לפני ההגשה.