בשר בקר טחון סרבי, ירקות, ואופים תפוחי אדמה יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 427 קלוריות. גשו לסופר וקנו פלפל, יין, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו ספירלת בקר טחון אופים, אטריות בשר טחון אופים, ו הכרוב של פרנק ואופים בשר טחון (סיר חרס, סיר איטי) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). מעט גריז תבשיל קדרה.
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
במחבת מעל חום בינוני, לבשל את הבשר עד חום שווה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר בשר ממחבת, הזמנת מיצים, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מערבבים את שמן הזית, מטגנים את הפלפל הירוק, בצל, גזר וסלרי עד רך.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
להחזיר בשר בקר למחבת, ומתבלים עם פפריקה, מלח, פלפל שחור, פלפל אדום, קינמון וציפורן. מערבבים במים ויין אדום עד מחומם דרך. ממיסים את קוביית בוליון הבשר לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות עדשים מיובשות
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
נוזל-אונקיות מים טריים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הסר מחבת מחום, ומערבבים במחצית וחצי.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
שכבה התחתונה של צלחת תבשיל מוכן עם פרוסות תפוחי אדמה מספיק כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
8
מניחים את תערובת הבשר והירקות על תפוחי האדמה, העליון עם תפוחי אדמה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
9
מבשלים, מכוסים, 45 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שתפוחי האדמה רכים.