קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות22
מגזין

בשר בקר מצופה פורצ'יני ברוטב פטריות בר

בשר בקר מצופה פורצ'יני ברוטב פטריות בר
צריך ללא גלוטן, ללא חלב, ומנה עיקרית 30? פילה בקר מצופה פורצ'יני ברוטב פטריות בר יכול להיות מתכון אדיר לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 595 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן צמחי, מים, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במרגרינה המקל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Ooey-דביק חמאת בוטנים-בראוניז שוקולד כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: בשר בקר מצופה פורצ'יני ברוטב חמאת כמהין, טנדרלוין בקר עם מלית פטריות בר ורוטב יין פורט, ו פולנטה פטריות בר עם רוטב פורצ'יני.

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים 1/2 פטריות כוס בבלנדר; תהליך עד הקרקע דק. לקצץ שומן מ tenderloin.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מפזרים בשר עם פטריות טחון, 1/2 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
שמן חום במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הוסף בשר; לבשל 1 דקה מכל הצדדים או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
6
מניחים tenderloin על מחבת broiler מצופה ספריי בישול. הכנס מדחום בשר לחלק העבה ביותר של tenderloin.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
7
אופים ב 400 במשך 30 דקות או עד מדחום בשר מגיע 145 (בינוני נדיר) כדי 160 (בינוני).
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מניחים פילה על מגש, ומכסים בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
בואו לעמוד 10 דקות.
10
מערבבים מים רותחים ו 1 פטריות כוס בקערה; לכסות ולתת לעמוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
מסננים פטריות דרך מסננת כותנה מצופה לתוך סיר בינוני, שומר השריה נוזלית; קוצצים פטריות גס. מביאים שמורות השריית נוזל לרתיחה, ומוסיפים פטריות קצוצות. להפחית את החום, ומבשלים עד 1 כוס (כ 12 דקות).
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
12
מוסיפים 1/4 כפית מלח, 1/8 כפית פלפל, וחמאה, ערבוב עם מקצף עד החמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
13
מגישים עם tenderloin.