קושימומחה
מוכן ב13 שעות, 45 דק.
מנות1
ציון בריאות82
מגזין

בשר בקר עומד (בר)

בשר בקר עומד (בר)
בשר בקר עומד (בר) עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 8373 קלוריות, 378 גרם חלבון ו 725 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו רוטב ווסטרשייר, תערובת מרק בצל, אבקת שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 13 שעות ו-45 דקות. נסו בשר בקר צלוי עומד, בשר בקר עומד צלוי צלוי, ו דיז'ון וצלי צלעות בקר עומדים בציפוי עשבי תיבול (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים מים חמים, קפה, מלח כשר, תערובת מרק בצל, בצל, שום ורוטב ווסטרשייר סיר 16 ליטר עד תערובת מרק מלח ובצל מומס.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
תערובת מרק בצל יבשתערובת מרק בצל יבש
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
להניח צלי במי מלח ולכסות סיר; לקרר לפחות 8 שעות. הפוך צלי מעל לפחות פעמיים במהלך brining.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
הסר צלי מ מלח ו לטפוח יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
5
מניחים צלי על מתלה במחבת צלייה עם צד השומן למטה; מפזרים אבקת שום, אבקת בצל, ופלפל שחור. צלי הפוך ועונה לצד השני באותה הדרך.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כָּתֵףכָּתֵף
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
6
בואו לצלות לעמוד עד שהוא מגיע לטמפרטורת החדר, על 1 שעה.
7
מניחים צלי לתנור שחומם מראש ואופים במשך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
לכבות את החום ולהשאיר את הבשר בתנור החם, מבלי לפתוח את דלת התנור, במשך 3 שעות. הפעל שוב את התנור והגדר חום עבור 375 מעלות F (190 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
בואו לחמם את הצלי עד מדחום בשר קריאה מיידית מוכנס למרכז הצלי קורא 130 מעלות f (54 מעלות C) עבור בינוני-נדיר, 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום