בשר בקר עטוף בבייקון עם מילוי עשבי תיבול
בייקון עטוף בשר טנדרלוין עם מלית עשב יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 48 גרם חלבון 104 גרם של שומן, וסך הכל 1168 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה מושלם עבור חג ההודיה. אם יש לכם בייקון, שיני שום, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. נסו בשר בקר עטוף בבייקון, פילה בקר צלוי עטוף בבייקון, ו בייקון עטוף בשר טנדרלוין עם מדיירה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית.
להוסיף שום; sauté 2 דקות.
הוסף פירורי לחם. Sauté עד חום זהוב, על 4 דקות.
הסר מהחום; לערבב פטרוזיליה. מילוי העונה עם מלח ופלפל. מגניב לגמרי.
החל ב 1 צד ארוך, לחתוך כל tenderloin לאורך כמעט במחצית, לעצור על 1/2 אינץ ' מהצד הנגדי ארוך. פתח מותניים כמו ספרים.
מפזרים הצדדים לחתוך עם מלח ופלפל. לארוז חצי מלית בצד אחד של כל פילה. מקפלים צד רגיל מעל מלית.
חפיפה קלה של חצי פרוסות בייקון על גיליון נייר קלף, ויוצרים מלבן שווה באורך ל-1 פילה.
מניחים tenderloin בקצה 1, על פני קצוות בייקון. באמצעות קלף כסיוע, להפשיל פילה בבייקון. באמצעות מיתר מטבח, בייקון מאובטח סביב tenderloin, קשירת במרווחים 1 1/2 אינץ' , ולאחר מכן לקשור פעם אחת לאורך. חזור עם בייקון שנותר ו tenderloin. (ניתן להכין 1 יום קדימה. לעטוף tenderloins ומקרר.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה לפני המשך.)
יוצקים מספיק שמן למחבת גדולה כדי מעיל התחתון; חום מעל חום גבוה.
תוסיף 1 פילה. Sauté עד בייקון הוא חום, פונה לעתים קרובות, על 10 דקות.
העברה לסדין אפייה rimmed. חזור עם פילה שנייה. צלוי עד מדחום מוכנס למרכז של כל רשם 54° עד135 עבור בינוני-נדיר, על 30 דקות.
חותכים tenderloins לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.