קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות29
מגזין

בשר בקר עטוף בבייקון עם מילוי עשבי תיבול

בשר בקר עטוף בבייקון עם מילוי עשבי תיבול
בייקון עטוף בשר טנדרלוין עם מלית עשב יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 48 גרם חלבון 104 גרם של שומן, וסך הכל 1168 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה מושלם עבור חג ההודיה. אם יש לכם בייקון, שיני שום, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. נסו בשר בקר עטוף בבייקון, פילה בקר צלוי עטוף בבייקון, ו בייקון עטוף בשר טנדרלוין עם מדיירה (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
להוסיף שום; sauté 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
3
הוסף פירורי לחם. Sauté עד חום זהוב, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
4
הסר מהחום; לערבב פטרוזיליה. מילוי העונה עם מלח ופלפל. מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מילוימילוי
פטרוזיליהפטרוזיליה
5
החל ב 1 צד ארוך, לחתוך כל tenderloin לאורך כמעט במחצית, לעצור על 1/2 אינץ ' מהצד הנגדי ארוך. פתח מותניים כמו ספרים.
6
מפזרים הצדדים לחתוך עם מלח ופלפל. לארוז חצי מלית בצד אחד של כל פילה. מקפלים צד רגיל מעל מלית.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מילוימילוי
7
חפיפה קלה של חצי פרוסות בייקון על גיליון נייר קלף, ויוצרים מלבן שווה באורך ל-1 פילה.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
8
מניחים tenderloin בקצה 1, על פני קצוות בייקון. באמצעות קלף כסיוע, להפשיל פילה בבייקון. באמצעות מיתר מטבח, בייקון מאובטח סביב tenderloin, קשירת במרווחים 1 1/2 אינץ' , ולאחר מכן לקשור פעם אחת לאורך. חזור עם בייקון שנותר ו tenderloin. (ניתן להכין 1 יום קדימה. לעטוף tenderloins ומקרר.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
גלולגלול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
9
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה לפני המשך.)
10
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
יוצקים מספיק שמן למחבת גדולה כדי מעיל התחתון; חום מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
תוסיף 1 פילה. Sauté עד בייקון הוא חום, פונה לעתים קרובות, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
13
העברה לסדין אפייה rimmed. חזור עם פילה שנייה. צלוי עד מדחום מוכנס למרכז של כל רשם 54° עד135 עבור בינוני-נדיר, על 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מדחום מטבחמדחום מטבח
14
העברה לצלחת.
15
בואו לעמוד 15 דקות.
16
חותכים את החוטים.
17
חותכים tenderloins לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.