בשר בקר עם סלט שמנת על ביסקוויטים שום גבינה
בשר בקר עם סלט שמנת על ביסקוויטים שום גבינה עשוי להיות רק hor d ' oeuvre אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 426 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו חומץ תפוחים, בירה, מיונז, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 88 מעריצים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-40 דקות. מתכונים דומים: בשר בקר מבושל איטי עם סלט כרוב על גבינות-ביסקוויטים שום, המבורגר הודו עם סלט שום עם שמנת Gorgonzolan וצ'ילי, ו עוגיות גבינה שום.
הוראות
תרסיס 4-5 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול.
מניחים בשר לבישול איטי. בקערה קטנה, לערבב רוטב ברביקיו ובירה; לשפוך על בשר בקר. כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 8 עד 10 שעות או עד בשר רך.
בינתיים, בקערה גדולה, מערבבים יוגורט, מיונז, סוכר, חומץ ומלח עד חלקה. מערבבים כרוב ובצל ירוק. כיסוי; להכניס למקרר עד מוכן לשרת.
כ -30 דקות לפני ההגשה, להסיר בשר מתבשיל איטי; מניחים על קרש חיתוך. לגרוס בשר עם 2 מזלגות; לחזור לבישול איטי כדי להתחמם.
מחממים תנור ל 232°. הפוך ואופים ביסקוויטים לפי ההוראות, מה שהופך 8 ביסקוויטים לכל חבילה.
כדי להגיש, ביסקוויטים חצויים לשניים. כפית על 1/2 תערובת בשר כוס על כל ביסקוויט; העליון עם כ 3 כפות סלט כרוב.