בשר בקר עם רוטב הנרי ביין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל בשר טנדרלוין עם רוטב ביין הנרי. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 36 מנות. מנה אחת מכילה 212 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. גשו לסופר וקנו קטשופ, חמאה, רוטב צ'ילי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: בשר בקר בגריל היקורי עם רוטב הנרי ביין, פלפל מצופה טנדרלוין בקר על עגבניות בקר עם גבינת עיזים, בצל מטוגן צרפתי ורוטב חומץ בלסמי, ו טנדרלוין בקר עם רוטב בלסמי.
הוראות
תהליך chutney במעבד מזון עד חלקה.
מוסיפים קטשופ ואת 4 המרכיבים הבאים, ומעבדים עד מעורבב. רוטב צ ' יל לפחות 2 שעות.מערבבים יחד חמאה, מלח ופלפל; לשפשף מעל פילה.
מניחים על מתלה משומן קלות במחבת ג ' לירול. (לקפל תחת קצה צר של פילה כדי להתאים על המדף.)
אופים ב 500 במשך 30 עד 35 דקות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של רישומי tenderloin 145 (בינוני נדיר). רופף לכסות tenderloin עם רדיד אלומיניום, ולתת לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.
מגישים פילה ברוטב ולחמניות.הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו בצ 'אטני ואיי של מייג' ור גריי.