בשר בקר צלוי טנדרלוין עם פטריות פורטבלו ו-Escarole Gratin וסלט ירקות חורף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל בשר צלוי טנדרלוין עם פורטובלו פטריות-And-Escarole Gratin וסלט ירקות החורף. המתכון הזה מכסה %68 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 43 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 898 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. חורף יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצל, מים, גזר גמדי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו בשר בקר צלוי עם רוטב פורט פטריות, בשר בקר צלוי עם רוטב מדיירה פטריות, ו מוקרם פטריות תפוחי אדמה ופורטובלו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
שלב 1/4 כוס מים בצל פנינה בתבנית אפייה קטנה; לכסות ולאפות ב 400 במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינה
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)
3
לנקז, ולהניח בצד.
4
מבשלים גזר לבן במים רותחים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייה
רצועת קליפת לימון אחת
5
מוסיפים אספרגוס וגזר; מבשלים 3 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
6
הסר ירקות עם כפית מחוררת ולצלול ירקות לתוך מי קרח; לנקז שוב ולהניח בצד. מבשלים סלק במים רותחים 15 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
רצועת קליפת לימון אחת
שיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
7
לנקז ולצלול סלק לתוך מי קרח; לנקז שוב. לקלף סלק; להפריש.
שלב הראשון 9 מרכיבים במחבת רדודה; מערבבים היטב. מסדרים פטריות בשכבה אחת על גבי תערובת מרק, פונים למעיל. מכסים ואופים ב 400 במשך 20 דקות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הגדל את טמפרטורת התנור ל-42
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
3
לבשל escarole במים רותחים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אסקרול
רצועת קליפת לימון אחת
4
ניקוז ולצלול escarole לתוך מי קרח; לנקז שוב.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
אסקרול
5
מעיל צלחת גראטן או 9 אינץ ' כיכר אפייה צלחת עם 1 כפית חמאה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
6
מקום 4 פטריות, גזע הצדדים למעלה, בצלחת מוכנה; תערובת מרק מילואים. מחלקים escarole באופן שווה בין פטריות בצלחת; העליון עם פטריות שנותרו, צדדים גזע למטה. כפית שמורות תערובת מרק מעל ערימות פטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
אסקרול
1-1/2 כוס מרק עוף
7
מערבבים פירורי לחם ושאר החומרים בקערה; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
8
מפזרים על ערימות פטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
9
אופים ב 425 במשך 10 דקות או עד פירורי לחם הם מעט השחמה. להפריש; להתחמם.
מניחים מחבת בתנור, ואופים ב 350 במשך 30 דקות או עד רשם מדחום 145 (בינוני נדיר) ל 160 (בינוני).
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
בואו לעמוד 10 דקות, לחתוך 8 פרוסות.
1
מסדרים אחד Portobello-And-Escarole Gratin ו 2 פרוסות בשר בקר צלוי Tenderloin על כל אחד 4 צלחות ארוחת ערב. מחלקים סלט ירקות חורף באופן שווה בין צלחות; כפית 1/2 כוס רוטב פטריות שיטאקה מעל כל סלט המגישה.