בשר בקר צלוי טנדרלוין עם פטריות פורטבלו ו-Escarole Gratin וסלט ירקות חורף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל בשר צלוי טנדרלוין עם פורטובלו פטריות-And-Escarole Gratin וסלט ירקות החורף. המתכון הזה מכסה %68 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 43 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 898 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. חורף יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצל, מים, גזר גמדי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו בשר בקר צלוי עם רוטב פורט פטריות, בשר בקר צלוי עם רוטב מדיירה פטריות, ו מוקרם פטריות תפוחי אדמה ופורטובלו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שלב 1/4 כוס מים בצל פנינה בתבנית אפייה קטנה; לכסות ולאפות ב 400 במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
לנקז, ולהניח בצד.
4
מבשלים גזר לבן במים רותחים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
5
מוסיפים אספרגוס וגזר; מבשלים 3 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
גב שומן חזיר
6
הסר ירקות עם כפית מחוררת ולצלול ירקות לתוך מי קרח; לנקז שוב ולהניח בצד. מבשלים סלק במים רותחים 15 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
שיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
7
לנקז ולצלול סלק לתוך מי קרח; לנקז שוב. לקלף סלק; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
שיפונדה של עלי קייל
8
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-
9
להוסיף פטריות; לטגן 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
10
מוסיפים בצל ושום; לטגן 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
11
מוסיפים 1 כוס מים, חומץ ופטרוזיליה; מביאים לרתיחה. להפחית את החום ולבשל 8 דקות.
שלב הראשון 9 מרכיבים במחבת רדודה; מערבבים היטב. מסדרים פטריות בשכבה אחת על גבי תערובת מרק, פונים למעיל. מכסים ואופים ב 400 במשך 20 דקות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-
2
הגדל את טמפרטורת התנור ל-42
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
לבשל escarole במים רותחים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אסקרול
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
ניקוז ולצלול escarole לתוך מי קרח; לנקז שוב.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אסקרול
5
מעיל צלחת גראטן או 9 אינץ ' כיכר אפייה צלחת עם 1 כפית חמאה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
6
מקום 4 פטריות, גזע הצדדים למעלה, בצלחת מוכנה; תערובת מרק מילואים. מחלקים escarole באופן שווה בין פטריות בצלחת; העליון עם פטריות שנותרו, צדדים גזע למטה. כפית שמורות תערובת מרק מעל ערימות פטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
אסקרול
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
7
מערבבים פירורי לחם ושאר החומרים בקערה; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מפזרים על ערימות פטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
9
אופים ב 425 במשך 10 דקות או עד פירורי לחם הם מעט השחמה. להפריש; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
הפחת את טמפרטורת התנור ל-35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שלב 1 כפית שמן, מלח, פלפל, הל, ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
3
מורחים על כל הצדדים של בשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
מחממים 1 כפית שמן במחבת ברזל יצוק 9 אינץ ' על חום בינוני גבוה, ומוסיפים בשר בקר ומבשלים 1 דקה בכל צד או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-
5
מניחים מחבת בתנור, ואופים ב 350 במשך 30 דקות או עד רשם מדחום 145 (בינוני נדיר) ל 160 (בינוני).
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-
6
בואו לעמוד 10 דקות, לחתוך 8 פרוסות.
1
מסדרים אחד Portobello-And-Escarole Gratin ו 2 פרוסות בשר בקר צלוי Tenderloin על כל אחד 4 צלחות ארוחת ערב. מחלקים סלט ירקות חורף באופן שווה בין צלחות; כפית 1/2 כוס רוטב פטריות שיטאקה מעל כל סלט המגישה.