קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות96
מגזין

בשר בקר צלוי טנדרלוין עם פטריות פורטבלו ו-Escarole Gratin וסלט ירקות חורף

בשר בקר צלוי טנדרלוין עם פטריות פורטבלו ו-Escarole Gratin וסלט ירקות חורף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל בשר צלוי טנדרלוין עם פורטובלו פטריות-And-Escarole Gratin וסלט ירקות החורף. המתכון הזה מכסה %68 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 43 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 898 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. חורף יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצל, מים, גזר גמדי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו בשר בקר צלוי עם רוטב פורט פטריות, בשר בקר צלוי עם רוטב מדיירה פטריות, ו מוקרם פטריות תפוחי אדמה ופורטובלו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
שלב 1/4 כוס מים בצל פנינה בתבנית אפייה קטנה; לכסות ולאפות ב 400 במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינהבצל פנינה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
לנקז, ולהניח בצד.
4
מבשלים גזר לבן במים רותחים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5
מוסיפים אספרגוס וגזר; מבשלים 3 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
6
הסר ירקות עם כפית מחוררת ולצלול ירקות לתוך מי קרח; לנקז שוב ולהניח בצד. מבשלים סלק במים רותחים 15 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
7
לנקז ולצלול סלק לתוך מי קרח; לנקז שוב. לקלף סלק; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
8
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
להוסיף פטריות; לטגן 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
10
מוסיפים בצל ושום; לטגן 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
11
מוסיפים 1 כוס מים, חומץ ופטרוזיליה; מביאים לרתיחה. להפחית את החום ולבשל 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
12
הסר מהחום; תן להתקרר. מערבבים בטרגון, מלח ופלפל. הגדר רוטב פטריות שיטאקי בצד, ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
1
שלב הראשון 9 מרכיבים במחבת רדודה; מערבבים היטב. מסדרים פטריות בשכבה אחת על גבי תערובת מרק, פונים למעיל. מכסים ואופים ב 400 במשך 20 דקות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הגדל את טמפרטורת התנור ל-42
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
לבשל escarole במים רותחים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אסקרולאסקרול
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4
ניקוז ולצלול escarole לתוך מי קרח; לנקז שוב.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
אסקרולאסקרול
5
מעיל צלחת גראטן או 9 אינץ ' כיכר אפייה צלחת עם 1 כפית חמאה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
6
מקום 4 פטריות, גזע הצדדים למעלה, בצלחת מוכנה; תערובת מרק מילואים. מחלקים escarole באופן שווה בין פטריות בצלחת; העליון עם פטריות שנותרו, צדדים גזע למטה. כפית שמורות תערובת מרק מעל ערימות פטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
אסקרולאסקרול
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
7
מערבבים פירורי לחם ושאר החומרים בקערה; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
מפזרים על ערימות פטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
9
אופים ב 425 במשך 10 דקות או עד פירורי לחם הם מעט השחמה. להפריש; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1
הפחת את טמפרטורת התנור ל-35
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
שלב 1 כפית שמן, מלח, פלפל, הל, ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מורחים על כל הצדדים של בשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
מחממים 1 כפית שמן במחבת ברזל יצוק 9 אינץ ' על חום בינוני גבוה, ומוסיפים בשר בקר ומבשלים 1 דקה בכל צד או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מניחים מחבת בתנור, ואופים ב 350 במשך 30 דקות או עד רשם מדחום 145 (בינוני נדיר) ל 160 (בינוני).
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
בואו לעמוד 10 דקות, לחתוך 8 פרוסות.
1
מסדרים אחד Portobello-And-Escarole Gratin ו 2 פרוסות בשר בקר צלוי Tenderloin על כל אחד 4 צלחות ארוחת ערב. מחלקים סלט ירקות חורף באופן שווה בין צלחות; כפית 1/2 כוס רוטב פטריות שיטאקה מעל כל סלט המגישה.
מרכיבים שתצטרך
בשר טנדרלויןבשר טנדרלוין
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
אסקרולאסקרול
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה

מרכיבים

12חניתות אספרגוס דקות, גזוזחניתות אספרגוס דקות, גזוז12סלק תינוק, גזוזסלק תינוק, גזוז8גזר גמדי, מקולףגזר גמדי, מקולף591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)791 לב מפאלדי טרי אם אפשרשוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בשר טנדרלויןבשר טנדרלוין1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם טרייםפירורי לחם טריים0חתיכות טופי הית' ברזרעי כמון, קלויים וקרקעזרעי כמון, קלויים וקרקע591 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום יבשיין אדום יבש3בצל צהוב בינוני, קצוץtorn escarole (על חבורה 1)torn escarole (על חבורה 1)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה קצוצה שטוחהפטרוזיליה קצוצה שטוחה32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספטרוזיליה קצוצה שטוחהפטרוזיליה קצוצה שטוחה298חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חבילות פטריות שיטאקה טריות, גבעולים הוסרו (כ 4 כוסות)חבילות פטריות שיטאקה טריות, גבעולים הוסרו (כ 4 כוסות)2שיני שום, טחוןשיני שום, טחון3שיני שום, טחוןשיני שום, טחון28חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/4 כוס גבינת עיזים מתפוררת1/4 כוס גבינת עיזים מתפוררת1אוראו ממולאים כפוליםהל קרקעהל קרקע1חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרק עוף במלח נמוךמרק עוף במלח נמוך1חתיכות טופי הית' ברזרעי חרדל, קלוי וקרקעזרעי חרדל, קלוי וקרקע11 כף אורגנו מיובשבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר2חתיכות טופי הית' ברשמן זית, מחולקשמן זית, מחולק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץבצל קצוץ2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץבצל קצוץ28חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/4 כוס גבינת פרמזן טריה גרוסה1/4 כוס גבינת פרמזן טריה גרוסה4smallsגזר לבן בייבי או 2 גזר לבן קטן( לחתוך במחצית), קלופיםגזר לבן בייבי או 2 גזר לבן קטן( לחתוך במחצית), קלופים8בצל פנינה, מקולףבצל פנינה, מקולף0חתיכות טופי הית' ברפלפל טחון טריפלפל טחון טרי1חתיכות טופי הית' ברפלפל טחון טריפלפל טחון טרי1אוראו ממולאים כפוליםפלפל טחון טריפלפל טחון טרי8larges4 כובעי פטריות פורטובלו גדולים, גבעולים וזימים הוסרו4 כובעי פטריות פורטובלו גדולים, גבעולים וזימים הוסרו22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסקצוץ טרי או 2 כפיות מיובש טרגוןקצוץ טרי או 2 כפיות מיובש טרגון11 כף אורגנו מיובשחמאה לא מלוחה, נמסהחמאה לא מלוחה, נמסה1אוראו ממולאים כפוליםחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח591 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת2371 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת1אוראו ממולאים כפוליםקצוץ טרי או 1/4 כפית טימין מיובשקצוץ טרי או 1/4 כפית טימין מיובש