בשר בקר צלוי עשבי תיבול
עשב קלוי בשר טנדרלוין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת המתכון כולו 30 יש 538 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 44 גרם של שומן למנה. אם יש לך בשר טנדרלוין, שמן צמחי, פלפל טחון גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. מתכונים דומים: טנדרלוין בקר מפולפל עם שום קלוי-חמאת עשבי תיבול, יין אדום-מרינדה, בשר צלוי טנדרלוין עם עשבי תיבול-חזרת שמנת, ו טנדרלוין בקר מצופה בעשב.
הוראות
תנור חום עד 218°. להפוך קצה קטן של בשר תחת כ 6 אינץ'. לקשור בשר בקר עם מיתר מטבח על 1 1/2 אינץ ' במרווחים.
מפזרים פלפל, אזובית ומלח. הכנס מדחום בשר ovenproof כך קצה הוא בחלק העבה ביותר של בשר.
עבור בינוני נדיר, צלוי 35 עד 40 דקות או עד מדחום קורא 135 ° F. (הטמפרטורה תמשיך לעלות על -12°, בשר יהיה קל יותר לגלף.) לכסות את הבשר באופן רופף עם לסכל; תן לעמוד 15 עד 20 דקות עד מדחום קורא 145 ° F. עבור בינוני, רוסט חשפו 45 עד 50 דקות או עד מדחום קורא150. בשר לכסות באופן רופף עם לסכל; תן לעמוד 10 עד 15 דקות עד מדחום קורא160.
הסר מחרוזת מבשר לפני גילוף.