בשר ג'ירו מסורתי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר ג'ירו מסורתי. מנה אחת מכילה 622 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם marjoram, טלה טחון, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 52%. מתכונים דומים: בשר ג'ירו, Seitan Gyro בשר, ו בשר ג'ירו ורוטב צזיקי.
הוראות
מניחים את הבצל במעבד מזון, ומעבדים עד קצוץ דק. לגרוף את הבצלים על מרכז מגבת, לאסוף את הקצוות של המגבת, ולסחוט את הנוזל מן הבצל.
מניחים את הבצלים לתוך קערת ערבוב יחד עם כבש ובשר. מתבלים בשום, אורגנו, כמון, אזובית, רוזמרין, טימין, פלפל שחור ומלח.
מערבבים היטב עם הידיים עד בשילוב טוב. מכסים, ומקררים 1 עד 2 שעות כדי לאפשר את הטעמים להתמזג.
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
מניחים את תערובת הבשר לתוך מעבד המזון, ואת הדופק במשך כדקה עד קצוץ דק ואת התערובת מרגישה דביק. לארוז את תערובת הבשר לתוך מחבת כיכר 7x4 אינץ', לוודא שאין כיסי אוויר. קו מחבת צלייה עם מגבת מטבח לחה.
מניחים את מחבת כיכר על המגבת, בתוך מחבת הקלייה, ומניחים לתנור שחומם מראש. ממלאים את מחבת הקלייה במים רותחים כדי להגיע לחצי הדרך במעלה צידי מחבת הלחם.
אופים עד בשר ג ' ירו הוא כבר לא ורוד במרכז, ואת הטמפרטורה הפנימית רושמת 165 מעלות F (75 מעלות C) על מדחום בשר, 45 דקות עד 1 שעה.
יוצקים את כל השומן המצטבר, ולאפשר להתקרר מעט לפני חיתוך דק ומשרת.