קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

בשר ג'ירו מסורתי

בשר ג'ירו מסורתי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר ג'ירו מסורתי. מנה אחת מכילה 622 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם marjoram, טלה טחון, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 52%. מתכונים דומים: בשר ג'ירו, Seitan Gyro בשר, ו בשר ג'ירו ורוטב צזיקי.

הוראות

1
מניחים את הבצל במעבד מזון, ומעבדים עד קצוץ דק. לגרוף את הבצלים על מרכז מגבת, לאסוף את הקצוות של המגבת, ולסחוט את הנוזל מן הבצל.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מניחים את הבצלים לתוך קערת ערבוב יחד עם כבש ובשר. מתבלים בשום, אורגנו, כמון, אזובית, רוזמרין, טימין, פלפל שחור ומלח.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
מרז ' ורםמרז ' ורם
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
3
מערבבים היטב עם הידיים עד בשילוב טוב. מכסים, ומקררים 1 עד 2 שעות כדי לאפשר את הטעמים להתמזג.
4
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מניחים את תערובת הבשר לתוך מעבד המזון, ואת הדופק במשך כדקה עד קצוץ דק ואת התערובת מרגישה דביק. לארוז את תערובת הבשר לתוך מחבת כיכר 7x4 אינץ', לוודא שאין כיסי אוויר. קו מחבת צלייה עם מגבת מטבח לחה.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
6
מניחים את מחבת כיכר על המגבת, בתוך מחבת הקלייה, ומניחים לתנור שחומם מראש. ממלאים את מחבת הקלייה במים רותחים כדי להגיע לחצי הדרך במעלה צידי מחבת הלחם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
אופים עד בשר ג ' ירו הוא כבר לא ורוד במרכז, ואת הטמפרטורה הפנימית רושמת 165 מעלות F (75 מעלות C) על מדחום בשר, 45 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
יוצקים את כל השומן המצטבר, ולאפשר להתקרר מעט לפני חיתוך דק ומשרת.