בשר הודו עם בצל מקורמל
בשר הודו עם בצל קרמל נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 28 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 212 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו בצל, טנדרלוין חזה הודו, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו המבורגר הודו עם בצל אדום מקורמל, מחווני הודו + בצל מקורמל, ו המבורגר הודו עם בצל מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים את שני הצדדים של טורקיה עם מלח 1/4 כפית פלפל. לבשל תרנגול הודו בשמן על 5 דקות, הופך פעם אחת, עד חום משני הצדדים.
יוצקים יין למחבת; להפחית את החום. כיסוי ומבשלים 30 עד 40 דקות או עד מיץ של טורקיה הוא כבר לא ורוד כאשר מרכזי חתיכות עבה נחתכים.
הסר טורקיה ממחבת; להתחמם.
ממיסים חמאה במחבת על חום בינוני-גבוה. מבשלים בצל בחמאה 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות; להפחית את החום בינוני. מערבבים בסוכר חום, קורנית ופלפל 1/4 כפית. מבשלים 15 עד 20 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בצל הם חום זהוב.