"בשר ועוגת ארטישוק של נני"
הבשר של נני ועוגת ארטישוק דורש כ 1 שעה ו -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-10 מנות. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 520 קלוריות. לכי לחנות וקחי לבבות ארטישוק, מאפה, סלמי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית ציון של 36% המנה הזאת די גרועה. נסו מטבל הירקות של המטפלת, כדורי הבשר השוודיים של האומנת, ו עוגת חצות שחורה של האומנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מניחים קרום עוגה לתוך מחבת עוגה 10 אינץ'.
מערבבים ביצים, לבבות ארטישוק, גבינת מוצרלה, גבינת פרמזן, בשר חזיר, סלמי ופלפל שחור יחד בקערה.
יוצקים תערובת לתוך קרום עוגה מוכן.
למעלה את העוגה עם הנותרים קרום העוגה crimp את הקצוות יחד. מכסים את הקצוות של הקרום עם אניה או חתיכות של רדיד אלומיניום כדי למנוע שריפה.
חותכים את המרכז העליון של קרום אוורור בעת אפייה.
אופים עוגה בתנור שחומם מראש עד הקרום הוא חום, כ 45 דקות. מגניב לחלוטין לפני חיתוך.