כריך טורקיה ברביקיו חמוציות לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 1300 קלוריות, 49 גרם חלבון, ו 65 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. אם יש לכם פלפל גרוס, מלח ופלפל כשר, רוטב חריף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה מאוכלרשת יש 157 אוהדים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 78%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: כריך טורקיה ברביקיו חמוציות, פשוט נהדר טורקיה-מנגל כריך, ו כריך חמוציות טורקיה.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את הברוילר.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
3
מוסיפים את רוטב המנגל של הודו וחמוציות לקערה גדולה וזורקים לציפוי. ערימת תרנגול הודו על לחמניות העליון עם הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיו
חמוציות
גבינה
טורקיה כולה
גלול
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מניחים את הכריכים על תבנית עם נייר אפייה ומניחים מתחת לצלייה עד שהגבינה נמסה ומבעבעת. למעלה את הכריכים עם שאלוט מטוגן ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
גבינה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
5
מוסיפים לסיר קטן את רוטב החמוציות, המיץ, הג ' ינג ' ר הטחון, הקינמון וקורט מלח. מביאים לרתיחה ומצמצמים לרתיחה. מבשלים ללא כיסוי, תוך ערבוב לעיתים קרובות לשילוב טעמים, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות
אבקת ג ' ינג ' ר
קינמון
מיץ
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
6
מסירים את הסיר מהאש ומצננים. שמרו 1 כוס ואחסנו את השאר לשימוש עתידי.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
7
שלב בסיר בינוני את מחית העגבניות, 1 כוס רוטב החמוציות, החומץ, ווסטרשייר, חרדל, 1/2 כפית מלח, פלפל ורוטב חריף. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים ללא כיסוי, תוך ערבוב תדיר עד שכל החומרים משולבים היטב, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות
רוטב ווסטרשייר
מחית עגבניות
רוטב חריף
חרדל
חומץ
פלפל
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
8
מחממים את השמן ל -375 מעלות צלזיוס במחבת או במחבת גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מכניסים את הקמח לקערה קטנה ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערה
10
מוסיפים את השאלוט לקערה וזורקים לציפוי, מנערים עודפי קמח. מטגנים את השאלוט בקבוצות עד להזהבה, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערה
11
מעבירים את השאלוט לצלחת מרופדת במגבת נייר ומפזרים מלח.