זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל הודי. אם יש לך פלפל טחון, אורז בסמטי, מלפפון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: Vindaloo חזיר (נזיד חזיר Goanese חריף), וינדלו חזיר, ו וינדלו חזיר.
הוראות
1
כדי להכין raita, יוגורט כפית על כמה שכבות של מגבות נייר חובה כבדה; להפיץ עד עובי 1/2 אינץ'. כיסוי עם מגבות נייר נוספות; בואו לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
חבילת עוגת שכבות וניל קפואה
Raita
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2
לגרד לתוך קערה באמצעות מרית גומי. מערבבים מלפפון, 3/4 כוס עגבניות, 1/4 כפית מלח, ו garam masala; לכסות ולקרר.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלה
1-1/2 אונקיות. ג'ין
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
כדי להכין vindaloo, לשלב בצל ו 13 מרכיבים הבאים (דרך חזיר) בקערה גדולה; לרבד במקרר 30 דקות.
הודי עובד ממש טוב עם Gruener Veltliner, ריזלינג, נוצץ רוזה. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Brundlmayer Kamptaler Terrassen גרונר Veltliner. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 25 דולר.