בשר חזיר אפוי פשוט
לך לחנות ותביא מיץ תפוחים, סוכר חום, חרדל דיז'ון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו קציצות אפויות פשוטות, בקלה אפויה פשוטה (או האדוק), ו דג אפוי פשוט.
הוראות
מניחים חזיר בתנור הולנדי גדול או קומקום. מכסים במים עד 2 אינץ ' מעל בשר חזיר; מכסים ומקררים במשך 24 שעות.
מסננים; לשטוף היטב עם מים חמים.
לקצץ שומן וקליפה מן חזיר. ציון מחוץ חזיר בדפוס יהלום; הרבעה עם ציפורן.
מניחים ירך חזיר, צד העור למטה, על המדף של מחבת מטלית מצופה ספריי בישול.
מניחים מתלה במחבת; יוצקים 1 כוס מיץ תפוחים על בשר חזיר. כסה את האם ברפיון בנייר כסף.
אופים ב 325 במשך 2 1/2 שעות, צולה מדי פעם עם הנותרים 1 כוס מיץ תפוחים.
הסר בשר חזיר מהתנור (לא לכבות את התנור); לחשוף בשר חזיר.
מערבבים סוכר וחרדל; מברשת על בשר חזיר.
אופים, חשוף, ב 325 במשך 30 דקות או עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה רושמת 14
מניחים חזיר על קרש חיתוך; מכסים ולתת לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.
חותכים מנה קטנה של בשר חזיר לחתיכות בגודל ביס.
מגישים את חתיכות בשר חזיר עם מזלג או כמו מזון אצבע עם תוספות.