בשר חזיר וגבינה אופים
בשר חזיר & לאפות גבינה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 702 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 48 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם חמאה, בגט, סיר שמנת אחת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 14 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. בשר חזיר וגבינה תפו " א לאפות, אופה כריך חזיר וגבינה, ו בשר חזיר וגבינה ארוחת בוקר לאפות דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
משמנים את החלק התחתון של צלחת אפייה עמוקה 20 x 30cm עם קצת חמאה. לקרוע או לחתוך את באגט לחתיכות בגודל ביס, ולאחר מכן לארגן על החלק התחתון של המנה. טאק חתיכות בשר וגבינה מגוררת בין הפערים.
מקציפים יחד את הביצים, החלב, השמנת והחרדל ושופכים על הלחם. כיסוי וצינה לפחות 3 שעות או רצוי בין לילה.
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
אופים במשך 40-45 דקות עד העליון הוא פריך וזהוב ואת תערובת הביצה מבושל דרך. אם ציפוי חומים קצת מהר מדי, לכסות בנייר כסף למשך שארית זמן הבישול.