קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות6
ציון בריאות40
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בשר חזיר ממולא בשר חזיר צלוי

בשר חזיר ממולא בשר חזיר צלוי
צריך ללא גלוטן ותוספת ראשונית? בשר חזיר ממולא בשר חזיר צלוי יכול להיות מתכון אדיר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 220 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. אם יש לך מלח, שמן זית, גרידת לימון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: כובעי פטריות ממולאים כרישה וpromage Blanc, בשר חזיר ממולא צלי, ו בשר חזיר צלוי עם תפוחי ים ממולאים.

הוראות

1
מניחים את הצלי על משטח העבודה שלך עם צד אחד ארוך מולך. באמצעות סכין חדה, לעשות חתך אופקי בצלי לאורכו שליש למטה מלמעלה וכל הדרך מקצה לקצה. אין לחתוך את כל הדרך עד לצד השני; לחתוך רק עד אינץ ' של הצד השני. אתה פשוט יצרת דש כמו העטיפה של ספר. פתח את הכנף.
2
כדי לבצע את החתך הבא, לחץ על הצד השטוח של הסכין שלך כנגד החלק הפנימי של הכנף. באמצעות קצה הסכין, לעשות חתך 2 אינץ ' כלפי מטה לאורך כל אורך הצלי. עכשיו תניח את הסכין שלך, להב למטה, לתוך החתך יש לך רק עשה. צור את עטיפת הספר השנייה שלך על ידי חיתוך בחזרה דרך החלק העבה הנותר של הבשר עם חתך אופקי בדיוק כמו החתך הראשון שעשית, כדי בתוך אינץ ' של הצד. פתח את הכנף. אתה צריך חתיכה אחת שטוחה של בשר בעובי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
3
מניחים ניילון נצמד או נייר קצבים על הבשר ובעדינות להלום אותו עם מפונצ 'ר בשר או אובייקט כבד אחר כגון עגבניות משומר, לעובי של אינץ' בערך. הבשר צריך להיות חתיכה שטוחה יחסית. אם זה לא שכב שטוח, לעשות חתכים קטנים בחלקים העבים ביותר; זה יעזור. מלח ופלפל משני צידי הבשר. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה ועד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4
הכן את תערובת הגבינה: בקערה קטנה, לערבב יחד את ממרח בלאן, שום, וגרידת לימון. תניח בצד. (אתה יכול לעשות את זה עד 24 שעות לפני הזמן. מכסים ומקררים.)
מרכיבים שתצטרך
1
חום 1 כף של השמן במחבת סאוט גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את רב הברוקולי, מכסים ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהוא רך אבל עדיין מוצק לנשיכה, כ -10 דקות (אם הוא דבק למחבת, מוסיפים קצת מים).
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את פתיתי הפלפל והמלח לפי הטעם. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
4
מחממים התנור ל 191°.
1
מניחים את הצלי על משטח העבודה שלך עם צד ארוך אחד קרוב אליך.
2
להניח את פרוסות פרושוטו על הבשר כדי לכסות את רוב פני השטח. בזהירות להפיץ את תערובת blanc fromage מעל prosciutto, משאיר גבול 1 אינץ ' סביב הצלי.
מרכיבים שתצטרך
3
הניחו את רב הברוקולי לאורך מרכז תערובת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
4
החל מצדו של הבשר הקרוב אליך, מגלגלים בעדינות את הבשר ממך כדי לצרף את המילוי. באמצעות חוט מטבח, לקשור את הצלי על כל 1 אינץ ' כדי לוודא שהוא נשאר סגור. (הערה: אם הבשר הוא די קשה לגלגל, פשוט להסיר 1 או 2 גבעולים של rabe ברוקולי.)
מרכיבים שתצטרך
5
במחבת סאוט עמיד מספיק גדול כדי להחזיק את הבשר, לחמם את הנותרים 2 כפות שמן על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את הצלי, באמצעות מלקחיים, להפוך כל הזמן כדי חום אותו באופן שווה על כל הצדדים. זה ייקח בערך 10 דקות. לאחר החלק החיצוני של הבשר הוא חום בהיר, להעביר את המחבת לתנור.
מרכיבים שתצטרך
7
מבשלים 40 עד 45 דקות או עד אמצעי הבשר בין 64° ו153 על מדחום בשר הבשר מרגיש מוצק אבל לא נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
8
הסר את הבשר מהתנור, ולתת לו לנוח במשך כ 10 דקות. תחתוך ותגיש.
מרכיבים שתצטרך
9
מאמר var
10
Type_27_data = {};
11
מאמר
12
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;