בשר חזיר ממולא עגבניות מיובשות
אם יש לך אורז בישול מהיר, עגבניות מיובשות פסטו, חרדל דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 78%. נסו יום ראשון מיובש עגבניות פסטו פסטה עם Zoodles, פסטו עגבניות מיובשים טבעוני קל, ו פסטה ארטישוק ושמש עגבניות מיובשות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 400 מעלות F. מעיל מחבת קלייה רדודה עם ספריי בישול.
באמצעות סכין חדה, לחתוך חזיר לאורכו 3/4 של הדרך.
מניחים במחבת מוכנה ומפיצים פסטו עגבניות מיובשות בחתך. מקפלים חזיר בחזרה במחצית ולהשתמש שיפוד מתכת או עץ כדי לסגור את התפר. מתבלים במלח ופלפל שחור.
בקערה קטנה, לשלב חומץ, חרדל דבש ותימין. תערובת כפית על חזיר.
צלוי 45 דקות, עד שמד חום שנקרא מיידית קורא 155 מעלות F (חזיר עדיין עשוי להיות ורוד במרכז וזה בסדר).
תן מנוחה חזיר לפחות 10 דקות לפני חיתוך לרוחב לפרוסות עבות 1-inch.
מגישים בערך 1/2 של חזיר עם 2 אורז כוסות. עתודות אורז ובשר חזיר לארוחות נוספות.