בשר חזיר עם זיגוג בורבון-אפרסק
בשר חזיר עם זיגוג בורבון-אפרסק עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 28 מנות. מנה אחת מכילה 92 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. לך לחנות ותביא כמון טחון, מים, 3% פחות נתרן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בריסקט מטוגן עם זיגוג בורבון-אפרסק, צלעות חזיר עם זיגוג אפרסק בורבון, ו עוגות שוקולד בורבון עם ציפוי קרם חמאה שוקולד וזיגוג בורבון (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שימורים ובורבון בסיר קטן. מביאים לרתיחה; להסיר מהחום. מערבבים כמון, ג ' ינג ' ר, כוסברה, ופלפל. מגניב במקצת.
לקצץ שומן וקליפה מן חזיר. ציון מחוץ חזיר בדפוס יהלום; הרבעה עם ציפורן.
מניחים חזיר על המדף של מחבת מבער או מחבת צלייה מצופה ספריי בישול.
יוצקים 1 כוס מים למחבת; מתלה מקום במחבת.
מברשת בשר חזיר עם תערובת 1/4 כוס משמר.
אופים ב 325 במשך 2 שעות או עד מדחום רושמת 140, basting בשר חזיר עם הנותרים משמר תערובת כל 30 דקות.
להעביר בשר חזיר מגש; בואו לעמוד 15 דקות. בטל ציפורן לפני ההגשה.