קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות34
מגזין

בשר חזיר עם זיגוג בורבון דובדבן

בשר חזיר עם זיגוג בורבון דובדבן
חזיר עם זיגוג בורבון דובדבן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 98 גרם חלבון 76 גרם של שומן, וסך הכל 1236 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 12 . זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. אם יש לך פלפל, שוק חזיר, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבורבון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות פאי פקאן בורבון שוקולד עם ציפוי פקאן חמאה כקינוח. מתכונים דומים: פודינג לחם דובדבן ספוג בורבון עם זיגוג וניל, עוגות שוקולד בורבון עם ציפוי קרם חמאה שוקולד וזיגוג בורבון, ו לחם דובדבן רך עם זיגוג דובדבנים-שקדים.

הוראות

1
תנור חום עד 177°. קל לרסס 13x9 אינץ ' פאן עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר את העור מן בשר חזיר; לקצץ שומן 1/4 אינץ ' עובי. הפוך חתכים רדודים בשומן 1 אינץ בנפרד בדפוס יהלום. Peppercorns לשפשף על פני השטח של בשר חזיר; הכנס ציפורן במרכזים של יהלומים.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מניחים חזיר במחבת. הכנס מדחום בשר ovenproof כך קצה הוא בחלק העבה ביותר של בשר חזיר ואינו נוגע בשומן או עצם. בקערה קטנה, לערבב 1 1/4 כוסות קולה, 2 כפות של ויסקי ו 1/4 כוס הסוכר החום; לשפוך מעל בשר חזיר.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
קולהקולה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
אופים חשוף 2 שעות, צוף עם טפטוף מחבת כל 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
ב 1-סיר ליטר, לערבב הנותרים 1/4 כוס קולה הנותרים 2 כפות כל בורבון וסוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
קולהקולה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
הוסף 2/3 כוס של הריבות. מבשלים מעל חום בינוני 3 דקות או עד זיגוג חם וסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
7
זיגוג מברשת על בשר חזיר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
8
אופים 1 שעה 45 דקות יותר או עד מדחום קורא 60°.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
להעביר בשר חזיר למגש; לכסות בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
בואו לעמוד 30 דקות לפני גילוף.
11
שומן דל שומן מ טפטוף במחבת. מערבבים הנותרים 1/2 כוס משמר לתוך טפטוף עם whisk.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
העברת תערובת לסיר.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
13
חום לרתיחה; להפחית את החום. מבשלים 8 עד 10 דקות או עד מעובה.
14
מגישים זיגוג עם בשר חזיר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי