בשר חזיר עם זיגוג בורבון דובדבן
חזיר עם זיגוג בורבון דובדבן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 98 גרם חלבון 76 גרם של שומן, וסך הכל 1236 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 12 . זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. אם יש לך פלפל, שוק חזיר, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבורבון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות פאי פקאן בורבון שוקולד עם ציפוי פקאן חמאה כקינוח. מתכונים דומים: פודינג לחם דובדבן ספוג בורבון עם זיגוג וניל, עוגות שוקולד בורבון עם ציפוי קרם חמאה שוקולד וזיגוג בורבון, ו לחם דובדבן רך עם זיגוג דובדבנים-שקדים.
הוראות
תנור חום עד 177°. קל לרסס 13x9 אינץ ' פאן עם ספריי בישול.
הסר את העור מן בשר חזיר; לקצץ שומן 1/4 אינץ ' עובי. הפוך חתכים רדודים בשומן 1 אינץ בנפרד בדפוס יהלום. Peppercorns לשפשף על פני השטח של בשר חזיר; הכנס ציפורן במרכזים של יהלומים.
מניחים חזיר במחבת. הכנס מדחום בשר ovenproof כך קצה הוא בחלק העבה ביותר של בשר חזיר ואינו נוגע בשומן או עצם. בקערה קטנה, לערבב 1 1/4 כוסות קולה, 2 כפות של ויסקי ו 1/4 כוס הסוכר החום; לשפוך מעל בשר חזיר.
אופים חשוף 2 שעות, צוף עם טפטוף מחבת כל 15 דקות.
ב 1-סיר ליטר, לערבב הנותרים 1/4 כוס קולה הנותרים 2 כפות כל בורבון וסוכר חום.
הוסף 2/3 כוס של הריבות. מבשלים מעל חום בינוני 3 דקות או עד זיגוג חם וסוכר הוא מומס.
אופים 1 שעה 45 דקות יותר או עד מדחום קורא 60°.
להעביר בשר חזיר למגש; לכסות בנייר כסף.
בואו לעמוד 30 דקות לפני גילוף.
שומן דל שומן מ טפטוף במחבת. מערבבים הנותרים 1/2 כוס משמר לתוך טפטוף עם whisk.
חום לרתיחה; להפחית את החום. מבשלים 8 עד 10 דקות או עד מעובה.
מגישים זיגוג עם בשר חזיר.