בשר חזיר עם ריבת פלפל
פילה חזיר עם ריבת פלפל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 26 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל של 374 קלוריות. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. אם יש לכם יין, רוטב חריף, תבליני אירווין פלפל שום קלוי, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: בשר חזיר ממולא בתרד, פלפל קלוי, פטריות ופרמזן, פילה בקר עם קרום פלפל עם ריבת קומקוואט, ו מרמלדה בשר חזיר.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
במחבת מטגנת גדולה מחממים את 2 כפות שמן זרעי הענבים וצורבים את חלצי החזיר מכל הצדדים.
מעבירים חזיר לתבנית צלייה ומשפשפים בתיבול פלפל שום קלוי. לאט לאט צולים בתנור עד מזלג רך, 45 דקות עד 1 שעה. אפשר לחלצי חזיר לנוח 8 עד 10 דקות לפני החיתוך.
בעוד חזיר הוא בתנור, להתחיל את הריבה. במחבת חמה מחממים את הבצל, הפלפלים האדומים והפלפלים הכתומים (מחממים אותם יבשים ללא שמן) למשך כ -3 דקות. הרעיון הוא להסיר את הנוזל מהבצל, על ידי " הזעה אותם."
מוסיפים את הדבש, החומץ, היין, הרוטב החם ורוטב החמוציות ומערבבים היטב. מנמיכים על אש בינונית-נמוכה עד שלא נותר נוזל בתבנית ותערובת המרמלדה דביקה.
להכנת לחם השום ממיסים את החמאה בשמן הזית הבתולי על אש נמוכה.
מוסיפים שום ומבשלים בעדינות עד שהוא מתחיל להתרכך. הרכיבו פרוסות לחם על תבנית עם נייר אפייה וכפו אפילו כמויות מתערובת השום-שמן-חמאה על כל פרוסה. לאחר שהוצאתם את החזיר מהתנור למנוחה, צלו את לחם השום בקצרה בתנור. פורסים את פילה החזיר, ומרכיבים את המתאבן על ידי שכבת מדליון חזיר וכמות קטנה של המרמלדה על כל חתיכת טוסט שום.
יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה
מלבק, פינו נואר וסנגיובזה הם אפשרויות נהדרות עבור בשר חזיר. הגוף הקל של פינו נואר נהדר לחתכים רזים, סנגיובזה בעלת גוף בינוני משלימה רטבים בשרניים, תבשילים ומנות מרובות מרכיבים אחרות, וזוגות טאני מלבק מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. אתה יכול לנסות חצוצרן רוטיני מלבק. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -13 דולר לבקבוק.
![חצוצרן רוטיני מלבק]()
חצוצרן רוטיני מלבק
אדום סגול בהיר, ניחוחות שזיפים פירותיים מפתים ופרופיל תבלינים (קינמון, הל, פלפל שחור). האם ליין אדום יש גוף נהדר והמבנה התוסס שלו מדגיש טאנינים עזים עם טעם לוואי קטיפתי.זיווגים אידיאליים כוללים בשרים ברביקיו, מנות טלה, אמפנדות או דגי מים מתוקים.