קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות12
ציון בריאות17
מגזין

בשר חזיר עם ריבת פלפל

בשר חזיר עם ריבת פלפל
פילה חזיר עם ריבת פלפל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 26 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל של 374 קלוריות. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. אם יש לכם יין, רוטב חריף, תבליני אירווין פלפל שום קלוי, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: בשר חזיר ממולא בתרד, פלפל קלוי, פטריות ופרמזן, פילה בקר עם קרום פלפל עם ריבת קומקוואט, ו מרמלדה בשר חזיר.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
במחבת מטגנת גדולה מחממים את 2 כפות שמן זרעי הענבים וצורבים את חלצי החזיר מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
ירך חזירירך חזיר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מעבירים חזיר לתבנית צלייה ומשפשפים בתיבול פלפל שום קלוי. לאט לאט צולים בתנור עד מזלג רך, 45 דקות עד 1 שעה. אפשר לחלצי חזיר לנוח 8 עד 10 דקות לפני החיתוך.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
ירך חזירירך חזיר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
בעוד חזיר הוא בתנור, להתחיל את הריבה. במחבת חמה מחממים את הבצל, הפלפלים האדומים והפלפלים הכתומים (מחממים אותם יבשים ללא שמן) למשך כ -3 דקות. הרעיון הוא להסיר את הנוזל מהבצל, על ידי " הזעה אותם."
מרכיבים שתצטרך
פלפל כתוםפלפל כתום
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מוסיפים את הדבש, החומץ, היין, הרוטב החם ורוטב החמוציות ומערבבים היטב. מנמיכים על אש בינונית-נמוכה עד שלא נותר נוזל בתבנית ותערובת המרמלדה דביקה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
להכנת לחם השום ממיסים את החמאה בשמן הזית הבתולי על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
7
מוסיפים שום ומבשלים בעדינות עד שהוא מתחיל להתרכך. הרכיבו פרוסות לחם על תבנית עם נייר אפייה וכפו אפילו כמויות מתערובת השום-שמן-חמאה על כל פרוסה. לאחר שהוצאתם את החזיר מהתנור למנוחה, צלו את לחם השום בקצרה בתנור. פורסים את פילה החזיר, ומרכיבים את המתאבן על ידי שכבת מדליון חזיר וכמות קטנה של המרמלדה על כל חתיכת טוסט שום.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

מלבק, פינו נואר וסנגיובזה הם אפשרויות נהדרות עבור בשר חזיר. הגוף הקל של פינו נואר נהדר לחתכים רזים, סנגיובזה בעלת גוף בינוני משלימה רטבים בשרניים, תבשילים ומנות מרובות מרכיבים אחרות, וזוגות טאני מלבק מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. אתה יכול לנסות חצוצרן רוטיני מלבק. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -13 דולר לבקבוק.
חצוצרן רוטיני מלבק
חצוצרן רוטיני מלבק
אדום סגול בהיר, ניחוחות שזיפים פירותיים מפתים ופרופיל תבלינים (קינמון, הל, פלפל שחור). האם ליין אדום יש גוף נהדר והמבנה התוסס שלו מדגיש טאנינים עזים עם טעם לוואי קטיפתי.זיווגים אידיאליים כוללים בשרים ברביקיו, מנות טלה, אמפנדות או דגי מים מתוקים.