בשר חזיר פילה על מצע של תרד, פלפל פיקילו, ופרושוטו
בשר חזיר Tenderloin על מיטה של תרד, פלפלים Piquillo, ו Prosciutto עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 213 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם בצל, דבש, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: בשר חזיר ממולא פרושוטו עם רוטב פטריות, פרושוטו עטוף בשר חזיר פילה, אפרסק צ'אטני ואספרגוס, ו פילה חזיר צלוי במחבת ופלפלים.
הוראות
שלב את 4 החומרים הראשונים; לשפשף מעל חזיר.
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
להוסיף חזיר; לבשל 5 דקות, בראונינג מכל הצדדים. לעטוף את הידית של מחבת עם נייר; מניחים מחבת בתנור.
אופים ב 450 במשך 20 דקות או עד רשם מדחום 155 (מעט ורוד).
הסר חזיר מן המחבת, ולתת לעמוד במשך 10 דקות.
חותכים את בשר החזיר לרוחב לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מחממים שמן בתנור הולנדי על אש בינונית.
מוסיפים בצל; מבשלים 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף פרושוטו ושום; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים תרד, משליכים לשלב.
מוסיפים מים, חומץ ודבש; מבשלים 2 דקות או עד wilts תרד, משליך לעתים קרובות. מערבבים בפלפלים piquillo. מסדרים על תערובת תרד 1/3 כוס על כל אחד 6 צלחות; העליון כל מנה עם 3 אונקיות חזיר.