בשר חזיר פילה עם תאנים ובצל
בשר חזיר פילה עם תאנים ובצל דורש על 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 1287 קלוריות, 189 גרם חלבון ו 44 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %56 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש בשר חזיר tenderloins, מלח, חמאה, תאנים המשימה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-285 היו אומרים שזה פגע במקום. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: פילה חזיר עם תאנים וזיתים, בשר חזיר פילה עם בצל מזוגג, ו פילה חזיר עם בצל ואוכמניות מיובשות.
הוראות
מלח את בשר החזיר tenderloins היטב ולהגדיר אותם בטמפרטורת החדר במשך 15-20 דקות.
מחממים את התנור ל 300 ° F.
פורסים את הבצל לרצועות לאורך (מלמעלה עד קצה השורש).
חיתוך הבצל בדרך זו עוזר לשמור על החלקים להחזיק את הצורה שלהם. (ראה כיצד caramelize בצל חזותית).
Sear tenderloins מכל הצדדים:
מחממים 3 כפות של החמאה במחבת sauté על חום בינוני-גבוה. ללטף את הפילה להתייבש עם מגבות נייר.
הנח את הפינות במחבת וצרוב מכל הצדדים, עד להשחמה יפה.
הסר את tenderloins למחבת חסינת תנור, ומניח בתנור ב 149°. לבשל במשך 15-20 דקות, עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך מרכז tenderloins מגיע140. ואז להסיר מהתנור ולתת מנוחה.
בצל מטוגן, מוסיפים סוכר ובלסמי: בעוד הטנדרלוין נצלים, מוסיפים את הבצל למחבת הסוטה יחד עם כף החמאה השנייה.
מפזרים מלח. לזרוק לשלב ו sauté במשך 3-4 דקות.
מוסיף את הסוכר וחומץ בלסמי, ולזרוק לשלב שוב. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים 15 דקות.
מוסיפים רוזמרין ותאנים: לאחר הבצלים התרככו והשחימו, מוסיפים את הרוזמרין ואת התאנים. להגדיל את החום בינוני גבוה ומערבבים לשלב. Sauté 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מערבבים את הפטרוזיליה ומיץ לימון.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
חותכים את בשר החזיר tenderloins לפרוסות עבות 1/4 אינץ ' ומגישים לצד בצל ותאנים.