בשר חזיר צלוי
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו בשר חזיר צלוי בתנור פשוט, בשר חזיר צלוי, ו ירך חזיר צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מגלגלים את החזיר בתיבול וקורנית. קח סיר תבשיל בגודל מתאים ומטגנים את הבצל והשום בכמה זיזים של שמן זית.
מבשלים על חום בינוני במשך כ 4 דקות עד מתרכך ומכרז. לדחוף את הבצל לצד אחד, להוסיף 1 ידית של חמאה ומטגנים את החזיר עד מוזהב קלות.
מוסיפים את התאנים לרבעים וכוס 1 של מרסלה, מערבבים עם הבצל, מוסיפים את שאר החמאה, ומכסים עם פיסת נייר שעווה רטובה בגודל מתאים (כי הוא רטוב הוא יושב בנוחות, ומאפשר לו לאפות ואדים, כמו גם עושה רוטב יפה).
מבשלים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות עד 1 שעה. לאחר 20 דקות, להפוך את החזיר במיצים ולהוסיף את הכוס השנייה של מרסלה. כאשר בשר החזיר מבושל, להסיר לצלחת ולאפשר לנוח במשך 15 דקות לפני חיתוך.
בזמן ההמתנה, לסיים את הרוטב על ידי הוספת ציר עוף ומבשל במשך 10 דקות. בדוק את התיבול ולהוסיף את frache crme. חותכים את החזיר דק ככל שתרצה ומגישים עם הרוטב טעים.
בזמן ההמתנה, לסיים את הרוטב על ידי הוספת ציר עוף ומבשל במשך 10 דקות. בדוק את התיבול ולהוסיף את frache crme. חותכים את החזיר דק ככל שתרצה ומגישים עם הרוטב טעים.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;