בשר חזיר צלוי איטלקי Tenderloin נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 ומספק כ 6 מנות. במנה עיקרית זו יש 143 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לך לחנות ותביא פילה חזיר, שום, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו בשר חזיר צלוי איטלקי, בשר חזיר צלוי איטלקי, ו בשר חזיר איטלקי Tenderloin (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חום עד 375°f. מתלה ספריי של מחבת צלייה עם ספריי בישול. בקערה קטנה, מועכים את כל החומרים למעט חזיר לתוך משחה, באמצעות כף. לשפשף להדביק על חזיר.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
ויניגרט ורז'וס
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים חזיר על מתלה במחבת צלייה רדודה. הכנס מדחום בשר כך קצה הוא במרכז החלק העבה ביותר של בשר חזיר.
בשר חזיר Tenderloin עובד ממש טוב עם Malbec, פינו נואר, ו Sangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. אתה יכול לנסות סוזנה Balbo Nosotros יחיד כרם Nomade Malbec. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 109 דולר לבקבוק.