צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? צלי חזיר בסתיו יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 419 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 499 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . גשו לסופר וקנו שמן זית, מלח ופלפל, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו צלי חזיר תפוח בסתיו, חזיר צלוי ברוזמרין-דיז'ון עם קומפוט פירות סתיו, ו צלי בסיר סתיו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מתבלים את בשר החזיר עם אבקת שום, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
ירך חזיר
8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)
3
מחממים שמן זית במחבת גדולה חסינת תנור או תנור הולנדי על חום בינוני גבוה. חום את ירך החזיר מכל הצדדים בשמן החם, על 10 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ירך חזיר
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הסר את ירך החזיר מהמחבת, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזיר
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
יוצקים את היין הלבן, ולהביא לרתיחה, ערבוב לפזר את חתיכות קרמל במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
פזר את דלעת סקווש ובצל במחבת ומניח את בשר החזיר השחום על גבי כך שהם עובדים כמו מתלה קלייה. מערבבים יחד את רסק התפוחים, חרדל, רוטב סויה, סוכר וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
טעם מייפל לפי הטעם
ירך חזיר
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
יכול דיאט קרם סודה
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
20 פרוסות זוקיני דקות
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
יוצקים על ירך החזיר, ואז לכסות את המחבת עם מכסה או שכבה כפולה של רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזיר
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
אופים חזיר מותן בתנור שחומם מראש עד שהוא הגיע לטמפרטורה פנימית של 145 מעלות F (63 מעלות C), על 1 שעה. אפשר לנוח 10 דקות לפני ההגשה