בשר חזיר צלוי עם אגסים ומשמשים יבשים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר חזיר צלוי עם אגסים ומשמש מיובש. מנה אחת מכילה 672 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . גשו לסופר וקנו מרק בשר, פילה חזיר, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב משמשים מיובשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,המהפך האולטימטיבי: פודינג לחם וחמאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בשר חזיר צלוי עם פירות טריים ומיובשים, חזיר עם משמשים, שזיפים מיובשים וכרוב כבוש, ו בשר חזיר צלוי עם משמש וזיגוג דבש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 218°. להמס חמאה בסיר גדול כבד על חום בינוני גבוה.
להוסיף 2 כפיות ראס אל hanout ומערבבים 1 דקה.
להוסיף אגסים ו sauté עד רך, ערבוב מדי פעם, על 4 דקות.
חום 1 כף שמן באותו סיר על חום בינוני.
מוסיפים בצל ומשמשים. Sauté עד בצל מתחיל להתרכך, על 3 דקות.
מוסיפים מרק ודבש. מבשלים עד רוטב מתעבה מעט, על 8 דקות. החזר אגסים לסיר.
הסר מהחום. (רוטב יכול להתבצע 2 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.)
מערבבים הנותרים 2 כפות שמן ו 2 כפיות ראס אל hanout בקערה קטנה כדי להתמזג. לשפשף תערובת בכל רחבי בשר חזיר tenderloins.
להעביר חזיר למחבת צלייה. צלוי עד מדחום בשר מוכנס למרכז של רושמי חזיר 68°, על 30 דקות.
בינתיים, לחמם רוטב על אש בינונית, ערבוב כל הזמן.
חותכים בשר חזיר לרוחב לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. מחלקים חזיר בין 6 צלחות. רוטב כפות ואגסים על חזיר.