בשר חזיר צלוי עם סלט תפוחים קרמל עם ויניגרט כתום כחול מתובל
הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -45 דקות. מתכונים דומים: סלט כרוב ניצנים בקרמל w / גבינה כחולה, בייקון + קרמל תפוח ויניגרט, Oyster ו Caramelized בצל מחבת צלוי עם סלט ירוק חורף ויניגרט תפוחים ירוק, ו Maytag Blue Cheese Rinds.
הוראות
1
לצלי: מחממים תנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שמן חום בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה. מתבלים את החזיר במלח ופלפל וצורבים היטב מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
מסננים את השומן, ומוסיפים את שאר החומרים לסיר.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מניחים בתנור ומבשלים עד הטמפרטורה הפנימית של הבשר רושם 150 מעלות F, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
הסר את הבשר לצלחת ולהסיר את הירקות ועשבי תיבול עם כף מחורצת.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
6
הוסף עוד מים במידת הצורך. מביאים את נוזל הבישול לרתיחה ומפחיתים בחצי.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
7
מקציפים בחמאה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
1
מניחים מיץ תפוזים במחבת קטנה לא מגיבה על חום גבוה ומבשלים עד מופחת 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מקום מופחת מיץ תפוזים, חומץ, בצל, jalapeno ואבקת אנצ ' ו בבלנדר תערובת עד חלקה. עם המנוע פועל, לאט להוסיף את שמן הזית עד emulsified.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
סטייקים של ניו יורק
1 כף חלפיניו, פרוס דק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מוסיפים את הדבש והמלח והפלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1
מחממים 3/4 כוס של ויניגרט כתום חריף במחבת סאוט בינונית על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס
3 מקלות בייגלה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיף את התפוחים, לחתוך בצד למטה ו לטגן עד חום זהוב, להתהפך ולטגן עד מבושל רק דרך, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
3
מניחים את גרגיר הנחלים ופריזי בקערה בינונית ולזרוק עם כמה כפות של ויניגרט תפוז מתובל הנותרים, העונה עם מלח ופלפל לחלק בין 4 צלחות. מסדרים 2 רבעי תפוחים על כל צלחת, מקשטים עם אגוזי מלך וגבינה כחולה וטפטוף עם כמה מהויניגרט שנותר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
3 כפות ויניגרט ורמיוס
לא מגן מקומי
מקלות קינמון קצרים
אנדיב מתולתל
3 מקלות בייגלה
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה