בשר חזיר צלוי עם פסטו רוזמרין
לך לחנות ותרים מיתר מטבח, חרדל קריאולי, רוזמרין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בשר חזיר צלוי עם פסטו רוזמרין, רוזמרין-בשר חזיר בלסמי, ו בשר חזיר צלוי.
הוראות
תהליך הראשון 4 מרכיבים במעבד מזון עד חלקה, לעצור כדי לגרד את הצדדים. עם ריצת המעבד, יוצקים 1/4 כוס שמן דרך מצנח מזון בזרם איטי; תהליך עד חלקה.
מניחים tenderloins בין 2 יריעות של heavy-duty פלסטיק לעטוף, ולשטח לעובי 1/2-ל 3/4 אינץ', באמצעות פטיש בשר או מערוך.
מורחים תערובת רוזמרין באופן שווה על גבי 2 tenderloins; העליון עם tenderloins הנותרים, ולקשור יחד עם חוט מטבח.
לשפשף נשאר 1/4 כוס שמן על חזיר; מפזרים מלח ופלפל.
הכן אש חמה על ידי ערימת פחם בצד אחד של הגריל, משאיר בצד השני ריק. (עבור גריל גז, אור רק צד אחד.)
מניחים באח מזון על גריל. סדר חזיר מעל צד unlit.
גריל, מכוסה מכסה גריל, 1 שעה ו 30 דקות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר רושם 15
תן לעמוד 10 דקות או עד רושמת מדחום 160.
יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה
מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם הבחירה הראשונה שלי לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. Malbec חלוץ סיליה La עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![סיליה פיוניר מלבק]()
סיליה פיוניר מלבק
2017 Finca La Celia Pioneer Malbec הוא יין אטרקטיבי עם ניחוחות של פירות טריים בשלים, בהרמוניה מושלמת עם עדינות של סיגליות ו oak הזדקנות הערות. התקפה טובה מאוד על החיך, עם ריכוז פירותי, טיפוסי של Malbec, חיך מוצק בינוני אבל באותו זמן אלגנטי. זהו מלבק אידיאלי לשתות עם רוסטביף ארגטין עם "אמפנדס" טיפוסי.