בשר חזיר צלוי עם רוטב פירות יער מעורב כמון-ממוסמר גזר לבן קלוי
חזיר צלוי עם רוטב ברי מעורב כמון ממוסמר גזר לבן קלוי נטול גלוטן, ו מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 803 קלוריות, 79 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם בשר חזיר, ריבת תות, פטל משמרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פטל משמר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בייקוול עם שימורי פטל כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מצטיין של 84%. נסו בשר חזיר צלוי עם גזר לבן מקורמל, פודינג לחם פירות יער מעורב עם רוטב לימון ברי שיכור, ו צלוי חזיר מזוגג עם גזר, גזר לבן & אגסים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
חותכים 1/3 של החזיר את כל ירך.
מעבירים את שתי חתיכות החזיר לתבנית אפייה מוכנה. מתבלים את החזיר עם מלח ופלפל שחור.
בקערה קטנה, לשלב את התותים, ריבת תות, ריבת פטל, שימורי בויזנברי, כמון.
יוצקים את התערובת על כל החלק הגדול של החזיר.
מסדרים את הגזר הלבן מסביב לחזיר. בעדינות מעיל את גזר לבן עם תרסיס בישול העונה עם מלח ופלפל שחור טחון.
צלוי במשך 45 דקות, או עד מדחום לקרוא מיד קורא לפחות 160 מעלות F (הבשר עדיין עשוי להיות ורוד במרכז).
תן מנוחה חזיר במשך 10 דקות.
פרוסת חצייה לתוך פרוסות עבות 1/2 אינץ 'באמצעות קילו 1 של בשר חזיר לארוחה זו (עם גזר לבן ואפונה שלג), פרוסת רוחב 1 קילו לתוך פרוסות 8 (1/2 אינץ') עבות לארוחה שנייה (חזיר צרוב צ 'ילי עם סלסה אננס), ואת בשר חזיר 1 פאונד הנותרים לארוחה השלישית (כוסות צדיצ' יו עם חזיר ואורז מתובל).
במחבת בינונית, מטגנים את אפוני השלג בחמאה מעל חום בינוני-נמוך עד רך-פריך. מתבלים במלח ופלפל שחור, לפי הטעם.