בשר חזיר צלוי תאנה-בלסמי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל תאנים בלסמי בשר חזיר קלוי. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 617 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו את הפלפל, החמאה, הקמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: ירך חזיר צלוי בלסמי, שום ורוזמרין בלסמי חזיר קלוי מותן, ו פרושוטו עטוף בריבת תאנה ובצל מעל בשר חזיר צלוי בלסמי.
הוראות
מבשלים נקניק במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, 4 עד 5 דקות או עד השחמה קלה.
לנקז היטב. מערבבים יחד נקניק, תערובת מלית, ואת 5 המרכיבים הבאים. תניח בצד.
בשר חזיר פרפר loin צלי על ידי ביצוע אורך לחתוך את המרכז של 1 צד שטוח, חיתוך בתוך 1/2 אינץ ' של התחתון. (לא לחתוך את כל הדרך דרך צלי.) צלי פתוח, יצירת מלבן, ומקום בין 2 יריעות של לעטוף פלסטיק חובה כבדה. לשטח עד עובי 1/2 אינץ באמצעות פטיש בשר או מערוך.
מפזרים באופן שווה עם מלח ופלפל. תערובת נקניק כפית שווה על בשר חזיר צלוי, משאיר גבול 1/2 אינץ'.
להפשיל צלי, ולקשור עם חוט במרווחים 1 1/2 אינץ'.
מקום צלי, צד התפר למטה, במחבת קלייה רדודה משומנת.
אופים ב 375 במשך 55 עד 60 דקות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך רשם חלק עבה 14
הסר צלי מהמחבת, שמירה על טפטוף במחבת.
מערבבים יחד שימורי תאנה, מדיירה, וחומץ בלסמי. כפית חצי תערובת שומרת באופן שווה על צלי.
אופים ב 375 במשך 20 עד 30 דקות יותר או עד רשם מדחום בשר 16
בואו לצלות לעמוד 15 דקות לפני חיתוך.
להמס חמאה בסיר בינוני; לטאטא בקמח עד חלקה. לבשל, להקציף כל הזמן, 3 דקות.
מקציפים בטפטופים שמורים ובתאנה שנותרה תערובת, ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה 5 דקות.
מגישים רוטב עם צלי; לקשט, אם תרצה.