בשר טנדרלוין עם מיונז פפריקה מעושן
בשר טנדרלוין עם מיונז פפריקה מעושן נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 302 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. גשו לסופר וקנו מיצי בשר מבשר בקר, שיני שום, פפריקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-40 היו אומרים שזה פגע במקום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 64%. נסו בשר טנדרלוין עם מיונז פפריקה מעושן, מיונז פפריקה מעושן, ו דגים מוכים בבירה עם מיונז פפריקה מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 500°f עם מתלה באמצע.
שום טחון ומחית כדי להדביק עם 1 1/4 כפית מלח.
מעבירים לקערה קטנה ומערבבים בפפריקה, כמון, שמן, ופלפל 1 כפית.
טנדרלוין יבש, ואז לשפשף תערובת שום על כל זה. צלוי במחבת צלייה עד מדחום קריאה מיידית מוכנס באלכסון 2 אינץ ' למרכז של רושמי בשר 49°, 25 עד 35 דקות עבור בינוני נדיר.
העברה למגש יחד עם כל מיצי פאן וקריר, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, 30 דקות עד 1 שעה. (טמפרטורה פנימית תעלה כ 54° כפי שהוא נח.)
מערבבים יחד מיונז, פפריקה, כמון, ו 1/2 כפית פלפל. מערבבים מיצי בשר ומלח לפי הטעם
מגישים חם או בטמפרטורת החדר, עם מיונז פפריקה מעושן.
מיונז פפריקה מעושן שומר, מקורר, 2 שבועות.