טנדרלוין בקר עם פרמזן-פרושוטו טוגנים עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון hor d ' ouvre שלך. מתכון זה מספק 40 מנות. עם 136 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שאלוט, קורנית, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: תאנים טריות עם צ'יפס פרושוטו ופרמזן, פרושוטו-עטוף בשר בקר צלוי שלם, ו סלט רומיין עם צ'יפס פרושוטו.
הוראות
1
לקרוע שני גיליונות ארוכים 12 אינץ ' של נייר שעווה. על כל גיליון, לארגן חצי פרוסיםכדי ליצור מלבן 12 על 6 אינץ', חופפים את הפרוסות מעט.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2
העברה ל 2 גדול, יריעות עוגיות שטוחות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
בקערה, לשלב את עשבי תיבול עם panko, גבינה מגוררת ו 3 כפות של השמן; העונה עם מלח ופלפל. ללטף את פירורי herbed באופן שווה על פרושוטו.
חותכים את הבשר ל 2 אפילו צלי ומתבלים עם מלח ופלפל. במחבת גדולה, לחמם את הנותרים 1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את הצלי ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה קלה בכל רחבי, על 6 דקות.
8
להעביר לתבנית אפייה ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
9
מוסיפים 2 כפות חמאה למחבת עם שאלוט ומבשלים על אש מתונה עד שהם מתרככים, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מוסיפים את היציאה ומבשלים על חום נמוך בינוני עד סירוס, מגרד את כל חתיכות השחמה, 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יציאה
11
הוסף את demiglace ומבשל עד מעט מופחת, 5 דקות. מערבולת ב 2 כפות הנותרים של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
12
הפוך את קרום פרושוטו unbaked על משטח עבודה לקלף בעדינות את נייר השעווה.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
13
מניחים את הקשה על הצלי, פרושוטו בצד למטה. זרוק את עטיפת הפלסטיק. צולים את הבשר במשך כ 40 דקות, או עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר רושם 130 עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
רוטב חם שמן שומשום
14
תן לצלי לנוח 20 דקות.
15
בינתיים, להסיר את הקרום מן הצלי במקום על תבנית אפייה, פירור בצד למעלה. לחץ כדי לשטח ואופים במשך 6 עד 7 דקות, רק עד הזהב ואת prosciutto הוא פריך.