קושימומחה
מוכן ב1 ש, 17 דק.
מנות12
ציון בריאות11
מגזין

בשר טנדרלוין צלוי

בשר טנדרלוין צלוי
גשו לסופר וקנו פירורי לחם שיפון, בשר טנדרלוין, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב התפוח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מסיבת אפל! מהכספת-פודינג לחם Craisin תפוח עץ כקינוח. מתכונים דומים: רובן מילא תפוחי אדמה קלויים., פילה בקר צלוי עם פלפל קלוי ורוטב זית שחור, ו טנדרלוין הודו צלוי בעשב עם מנגו, ליים וג'ינג'ר ותפוחי אדמה מתוקים קלויים.

הוראות

1
מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול; מקום על חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים תפוח, בצל, וכלמשטח; לטגן עד הבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
הסר מהחום; מערבבים בכרוב כבוש. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
4
לקצץ שומן מ tenderloin.
5
חותכים tenderloin לאורך מרכז למטה, חיתוך, אבל לא דרך, התחתון. להעיף חתיכה לחתוך החוצה להגדלה tenderloin.
6
מברשת 1/4 כוס רוטב על פני השטח לחתוך של בשר. תערובת כרוב כבוש על רוטב. הביאו את צידי הבשר יחד, וקשרו היטב במרווחים של 2 אינץ ' באמצעות מחרוזת כבדה.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
מברשת שנותרה 2 כפות רוטב מעל פילה.
8
מפזרים טנדרלוין עם פלפל, ומתגלגלים בפירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מקום, צד התפר למטה, על מדף במחבת צלייה מצופה בתרסיס בישול. הכנס מדחום בשר לחלק העבה ביותר של tenderloin, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
10
אופים, חשופים, ב 425 במשך 50 עד 60 דקות או עד רושמים מדחום בשר 145 (בינוני נדיר) או 160 (בינוני). מכסים בנייר אלומיניום את 25 הדקות האחרונות של אפייה כדי למנוע השחמה מוגזמת, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
הסר tenderloin מהתנור, ולתת לעמוד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
חותכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.