קושימומחה
מוכן ב1 ש, 17 דק.
מנות12
ציון בריאות11
מגזין

בשר טנדרלוין צלוי

בשר טנדרלוין צלוי
גשו לסופר וקנו פירורי לחם שיפון, בשר טנדרלוין, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב התפוח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מסיבת אפל! מהכספת-פודינג לחם Craisin תפוח עץ כקינוח. מתכונים דומים: רובן מילא תפוחי אדמה קלויים., פילה בקר צלוי עם פלפל קלוי ורוטב זית שחור, ו טנדרלוין הודו צלוי בעשב עם מנגו, ליים וג'ינג'ר ותפוחי אדמה מתוקים קלויים.

הוראות

1
מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול; מקום על חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים תפוח, בצל, וכלמשטח; לטגן עד הבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
הסר מהחום; מערבבים בכרוב כבוש. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
4
לקצץ שומן מ tenderloin.
5
חותכים tenderloin לאורך מרכז למטה, חיתוך, אבל לא דרך, התחתון. להעיף חתיכה לחתוך החוצה להגדלה tenderloin.
6
מברשת 1/4 כוס רוטב על פני השטח לחתוך של בשר. תערובת כרוב כבוש על רוטב. הביאו את צידי הבשר יחד, וקשרו היטב במרווחים של 2 אינץ ' באמצעות מחרוזת כבדה.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
7
מברשת שנותרה 2 כפות רוטב מעל פילה.
8
מפזרים טנדרלוין עם פלפל, ומתגלגלים בפירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
9
מקום, צד התפר למטה, על מדף במחבת צלייה מצופה בתרסיס בישול. הכנס מדחום בשר לחלק העבה ביותר של tenderloin, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
10
אופים, חשופים, ב 425 במשך 50 עד 60 דקות או עד רושמים מדחום בשר 145 (בינוני נדיר) או 160 (בינוני). מכסים בנייר אלומיניום את 25 הדקות האחרונות של אפייה כדי למנוע השחמה מוגזמת, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
הסר tenderloin מהתנור, ולתת לעמוד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
חותכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.