בשר טנדרלוין קלאסי
בשר טנדרלוין קלאסי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 655 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 50 גרם שומן. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 8 . גשו לסופר וקנו שאלוט, קורנית כפית, מרק עוף פחות נתרן, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פלפל מצופה טנדרלוין בקר על עגבניות בקר עם גבינת עיזים, בצל מטוגן צרפתי ורוטב חומץ בלסמי, בשר צלוי טנדרלוין מדהים! איפה הבשר?, ו בשר טנדרלוין (מתכונים דומים).
הוראות
מקפלים תחת 3 אינץ 'של קצה קטן של tenderloin, ולקשור tenderloin עם מחרוזת במרווחים 2 אינץ'.
שלב 1/2 כוס ורמוט, שמן, הבא 6 מרכיבים (שמן דרך שום) בשקית פלסטיק zip העליון גדול.
להוסיף פילה לשקית, ולאטום. להשרות במקרר לפחות 8 שעות, הפיכת שקית מדי פעם.
הסר את tenderloin מהתיק, ולהשליך מרינדה.
מניחים את הפילה על מחבת מטלית מצופה ספריי בישול. הכנס מדחום בשר לחלק העבה ביותר של tenderloin.
אופים ב 450 במשך 35 דקות או עד רשם מדחום 145 (בינוני נדיר) כדי 160 (בינוני).
מניחים פילה על מגש, שומר טפטופים. מכסים tenderloin בנייר כסף, ולתת לעמוד 10 דקות.
הסר מחרוזת לפני חיתוך tenderloin.
מניחים 1 כוס ורמוט בסיר; מביאים לרתיחה, ומבשלים עד מופחת 1/2 כוס (כ 9 דקות). מערבבים במרק; מביאים לרתיחה, ומבשלים 10 דקות. מערבבים בטפטופים שמורים, רסק עגבניות, וחזרה.
הערה: באפלו ובשרים אחרים במשחק ניתן לרכוש באמצעות D ' Artagnan Inc. (800/327-8246).