קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

בשר לייט: בטטה אנצ'ילדות עוף עם רוטב צ' ילה

בשר לייט: בטטה אנצ'ילדות עוף עם רוטב צ' ילה
בשר לייט: תפוחי אדמה מתוקים אנצ'ילדות עם רוטב צ' ילה נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 434 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שום, בטטה, כוסברה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בטטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח בטטה כקינוח. נסו אנצ'ילדות עוף, תפוחי אדמה וגזר עם רוטב צ'ילה אנצ' ו-Guajillo, בשר לייט: פיצה תפוחי אדמה ונקניק, ו בשר לייט: קינואה פילאף עם תפוחי אדמה מתוקים, כרוב, בייקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת sauté גדולה מעל חום בינוני גבוה. כאשר המחבת חמה, להוסיף את צ ' ילי וטוסט אותם על 2 דקות בכל צד, רק עד שהם ריחניים ומתחילים להחשיך (לעשות את זה בקבוצות אם אתה לא יכול להתאים את כל שש בבת אחת). תניח את המחבת בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
שים את המים בסיר בינוני ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים את צ ' ילי קלוי, חצי בצל פרוס, ו 3 שיני שום לחתוך לשניים. חלקית לכסות את הסיר, להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
בעוד הצ ' ילי מתבשל, מוסיפים את שמן הירקות למחבת הסוטא על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיף את הבצל פרוס הנותרים ואת בטטה מגוררת. Sauté במשך כ 10 דקות עד הבצלים ותפוחי האדמה הם רכים מאוד. לרכך את שיני השום הנותרים ולהוסיף בצל ותפוחי אדמה, ערבוב במשך כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס אננס טרי, קצוץ1/2 כוס אננס טרי, קצוץ
6
הסר את המחבת מהחום והנח בצד. אם קרום נוצר על החלק התחתון של מחבת sauté בעוד תפוחי האדמה מבושל, deglaze את המחבת עם 1/4 כוס של צ ' ילה נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
לאחר chiles יש מבושלים במשך 30 דקות, להעביר אותם, יחד עם בצל ושום, למעבד או מעבד מזון יחד עם 1/2 כוס של הנוזל (להזמין את השאר בסיר). מחית עד חלקה מאוד ולאחר מכן לדחוף את מחית דרך מסננת רשת לתוך קערה קטנה. בטל כל מוצקים שנותרו במסננת. מערבבים בחומץ סיידר והמלח ולאחר מכן להגדיר את רוטב צ ' ילה בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
החזירו את הסיר והנוזל הנותר לחום בינוני-נמוך והביאו לרתיחה חשופה.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מוסיפים את העוף, מכסים את הסיר ומוציאים את העוף במשך 15-20 דקות, עד מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
הסר את העוף מן הנוזל כדי להתקרר מעט ולאחר מכן לגרוס אותו עם מזלג. מערבבים את העוף הגרוס לתוך תפוחי האדמה והבצל ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מיכל בצל קצוץמיכל בצל קצוץ
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
11
מחממים התנור ל 191°. להרכיב את האנצ ' ילדות. שמן קל את החלק התחתון של צלחת אפייה בינונית. מחלקים כמה כפות של תערובת העוף בין 12 טורטיות תירס לגלגל אותם לתוך סיגר-צורות על 1 אינץ ' בקוטר. סדר אותם, בצד התפר למטה, קרוב יחד בתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה תירסטורטיה תירס
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
מורחים את רוטב צ ' ילה על גבי enchiladas ולאחר מכן העליון עם גבינה מגוררת. מכסים את הצלחת בנייר כסף ואופים במשך כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
13
למעלה אנצ ' ילדות חמות עם בצל ירוק וכוסברה ומגישים עם שמנת חמוצה בצד.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות את עמק Willamette יקבים כל אשכול רוזה של פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.