בשר לייט: ירקות באביב וסלט סטייק רצועת
בשר לייט: ירקות באביב וסלט סטייק רצועה הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 27 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 599 קלוריות. זה מושלם עבור יום ולנטין. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שמן זית כתית נוספת, חומץ בלסמי, תפוחי אדמה אצבעונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. נסו בשר לייט: סלט חורף חם, בשר לייט: סלט כרוב תאילנדי עם עוף, ו בשר לייט: חלב חמאה בייקון סלט עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375° F. לשטוף את הירוקים היטב, לסובב או לטפוח יבש ולהניח בצד.
לזרוק את תפוחי האדמה עם 1 כף שמן זית.
מפזרים מלח גס ופזורים בשכבה אחת על תבנית אפייה או בתבנית אפייה מזכוכית. צלי בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות, או עד למכרז.
מחממים את הכף השנייה של שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיף את שאלוט ו sauté עד רך וריחני, רק על 1-2 דקות.
הסר את המחבת מהחום, לגרד את שאלוט ושמן לתוך קערת ערבוב קטנה ושומר את המחבת.
מוסיפים את הדבש והחומץ לצלצלים החמים.
להקציף יחד ולהוסיף קמצוץ של מלח גס וכמה טחנות של פלפל שחור.
לטאטא בשמן הזית הנותר כדי ליצור תחליב ולהניח בצד את הטעמים להתמזג.
להחזיר את מחבת sauté לחום גבוה (זה עדיין צריך להיות ציפוי קל של שמן מן sauté שאלוט). מתבלים את הסטייק במלח גס. כאשר המחבת היא רק על עישון, להוסיף את הבשר אליו. לצרוב את הסטייק בצד אחד במשך 3-5 דקות, או עד קרום פריך, חום נוצר. תהפוך את הבשר ותעביר את המחבת לתנור.
תן את הבשר לבשל בתנור במשך כ 5-7 דקות עבור בינוני. כאשר הבשר הגיע doneness הרצוי, להסיר ולתת מנוחה במשך 5 דקות לפני חיתוך.
כאשר תפוחי האדמה הם רק מגניב מספיק כדי להתמודד, רבע אותם. ליבה ורבע התפוח. לזרוק את תפוחי האדמה החמים ואת התפוח עם הירוקים ואת ויניגרט. פורסים את הסטייק דק ומתפרסים על הסלט. מתבלים עם מלח ופלפל נוספים לפי הטעם.