בשר מגורר סצ'ואן
צריך מנה עיקרית ללא חלב? בשר טחון סצ'ואן יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 408 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם שום, שרי, אטריות צלופן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו אטריות סצ'ואן קרות וירקות מגורסים, בקר סצ'ואן מוקפץ, ו סצ'ואן אורנג' -ג'ינג'ר בקר (מתכונים דומים).
הוראות
להקפיא באופן חלקי סטייק. פרוס עם התבואה לרצועות 2 אינץ ' רחב.
חותכים רצועות באלכסון על פני התבואה לפרוסות 1/8 אינץ ' רחב; פרוסות מחסנית, לחתוך בשר לחתיכות דקות.
שלב 1 רוטב סויה כף, 1 כף עמילן תירס, שרי, ו 1 כף שמן צמחי.
מוסיפים סטייק ומערבבים. לכסות ולשרות במקרר 1 שעה.
מערבבים סוכר, חומץ, שמן שומשום, ורוטב סויה הנותרים קורנפלור.
יוצקים 1/4 כוס שמן צמחי סביב החלק העליון של ווק שחומם מראש, ציפוי הצדדים; חום בינוני גבוה (37
מוסיפים אטריות, כמות קטנה בכל פעם, ומערבבים 2 עד 3 שניות או עד שהאטריות מתרחבות והופכות ללבנות.
להסיר ולנקז על מגבות נייר.
הסר סטייק מן המרינדה. תשליך את המרינדה.
מוסיפים סטייק ושום לווק; מוקפץ 5 דקות.
יוצקים הנותרים 1 כף שמן סביב החלק העליון של ווק, ציפוי הצדדים.
להוסיף תרמילי פלפל; מוקפץ 1 דקה.
מוסיפים גזר וסלרי; מוקפץ 1 דקה.
להוסיף תערובת חומץ; לבשל, ערבוב כל הזמן, 1 דקה או עד מעט מעובה.
מוסיפים סטייק; מבשלים עד מחומם היטב. כף על אטריות; מפזרים בצל ירוק.