קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות16
ציון בריאות63
מגזין

בשר משומר וכרוב

בשר משומר וכרוב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אירופיים, אז תנו הזדמנות ל בשר משומר וכרוב. במנה עיקרית זו יש 444 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מים, מלח כשר, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הכרוב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כרוב שיש לו טעם של קינוח! כקינוח. יום פטריק הקדוש יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 80%. נסו הטוב ביותר בשר משומר ' N ' כרוב, בשר משומר וכרוב, ו בשר משומר וכרוב (מתכונים דומים).

הוראות

1
ב נירוסטה גדולה או סיר ברזל יצוק, לשלב את המלח, מים ועטין. לכסות ולתת לשבת במשך 7 ימים במקרר. (הערה: חזה בקר חייב להיות שקוע לחלוטין, כך להכפיל את המלח והמים במידת הצורך.)
מרכיבים שתצטרך
2
לאחר 7 ימים, לנקז את המלח ולהוסיף 1 גלון מים מתוקים, עלי מפרץ ו peppercorns. מביאים לרתיחה, להפחית את החום נמוך / בינוני נמוך, ומבשלים במשך 3 עד 3 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3
במהלך 45 הדקות האחרונות של בישול, מוסיפים את הבצל, כרוב, גזר, לפת, כוסברה ותפוחי אדמה. המשיכו להרתיח עד שכל הירקות יהיו רכים.
מרכיבים שתצטרך