אם יש לכם מיורן, חזה בקר, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. נסו בשר משומר וכרוב, בשר משומר וכרוב, ו בשר משומר וכרוב (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
שלב את כל החומרים מי מלח, למעט חזה בקר, בקערה גדולה לא תגובתי.
מרכיבים שתצטרך
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
הוסף את חזה הבקר (ייתכן שיהיה עליך לחתוך אותו 2 חתיכות) ולשפשף את תערובת התבלינים לתוך הבשר.
מרכיבים שתצטרך
לשפשף תיבול יבש
בשר
4
יוצקים מים קרים מעל עד הבשר מכוסה. משקל חזה למטה עם צלחת קטנה, כך שהוא שקוע לחלוטין; לכסות להכניס למקרר. הבשר יכול להיות מזוקק בן לילה או כל עוד 10 ימים. ככל שהמליטה ארוכה יותר, הבשר משומר יותר.
מרכיבים שתצטרך
מים
בשר
5
מחממים את התנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
מחממים סיר גדול או תנור הולנדי על חום בינוני גבוה ומוסיפים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
7
מוסיפים את הבצל, הגזר, הסלרי, השום, המרג ' ורם ועלי המפרץ ומבשלים עד שמתחילים לרכך, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
מרז ' ורם
גזר
סלרי
שום
בצל
8
הסר את הבשר מן המלח ולשטוף אותו היטב. מניחים את הבשר על הירקות ומוסיפים מים רק כדי לכסות את הבשר. מביאים לרתיחה ברפרוף כל קצף שעולה על פני השטח. מקטינים את החום לרתיחה, מניחים את המכסה על הסיר ומבשלים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
מלח
מים
בשר
ציוד שתשתמש בו
סיר
9
מוסיפים את חתיכות הכרוב, מכסים, ומכניסים לתנור; מבשלים 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב
ציוד שתשתמש בו
תנור
10
הסר את הבשר, לכסות אותו בנייר כסף, ולתת לו לנוח במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
11
חותכים את השומן מן הבשר המשומר, פורסים את הבשר כנגד התבואה, ומגישים אותו בקערות רדודות עם פלחי הכרוב, קצת נוזל בישול, וירקות שורש הערווה.
מרכיבים שתצטרך
שורש ירקות
בשר משומר
כרוב
דגנים
בשר
ציוד שתשתמש בו
קערה
12
2 כפות שמן זית כתית
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
13
2 כפות חמאה ללא מלח
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלח
14
1 פאונד תפוחי אדמה חדשים, שפשף
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה חדש
15
1 פאונד גזר גמדי, גזוז ומקורצף
מרכיבים שתצטרך
גזר גמדי
16
1 לפת תינוק קילו, גזוז וקרצף
מרכיבים שתצטרך
לפת
17
1 פאונד בייבי גזר לבן, גזוז ושפשף
מרכיבים שתצטרך
גזר לבן
18
מלח כשר ופלפל שחור טחון טרי
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון
מלח כשר
19
1/2 פאונד חמאה ללא מלח, מרוכך
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלח
20
1/2 כוס מעורבב קצוץ עשבי תיבול טריים כמו טימין, מנטה, עירית, פטרוזיליה, או chervil
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבול טריים
Chervil
פטרוזיליה
עירית
טימין
מנטה
21
מלח כשר ופלפל שחור טחון טרי
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון
מלח כשר
22
שים את שמן הזית והחמאה בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
חמאה
ציוד שתשתמש בו
סיר
23
מוסיפים את הירקות וזורקים כדי מעיל אותם היטב עם השומן; העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ירק
24
מוסיפים 1 כוס מים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום לרתיחה, מכסים את הסיר, ומבשלים עד שהירקות רכים, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
25
בינתיים, להפוך את חמאת עשבי תיבול על ידי שילוב של חמאה רכה ועשבי תיבול יחד; העונה עם קצת מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
חמאה
עשבי תיבול
26
כדי לשרת, מורחים קצת חמאת עשב בתחתית קערה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
מורחים
ציוד שתשתמש בו
קערה
27
מוסיפים את הירקות החמים ואת dot עם יותר חמאת עשב. להרטיב עם חלק מנוזל הבישול ולהגיש.