בשר משומר וכרוב II
בשר משומר וכרוב II נטול גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ו דל פחמימות, ומספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 96 גרם חלבון 111 גרם של שומן, וסך הכל 1500 קלוריות. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם מרגרינה, מים, תבלין כבישה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תערובת התבלינים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דלעת ספייס קרם ביסקוויטים כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום פטריק הקדוש. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. נסו הטוב ביותר בשר משומר ' N ' כרוב, בשר משומר וכרוב, ו בשר משומר וכרוב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C). קו 9x13 אינץ מחבת צלייה עם רדיד אלומיניום, משאיר מספיק תוספת על הצדדים כדי לכסות ולאטום בצלי.
יש לשטוף את חזה הבקר, ולייבש את הטפיחה. לשפשף עם תבלין כבישה, ואת המקום במחבת צלייה מוכן. מסדרים סלרי, תפוז ופרוסות בצל על ומסביב לצלי.
יוצקים 1/2 כוס מים, לעטוף רדיד אלומיניום על הצלי בחוזקה, לוודא את הקצוות חתומים.
אופים במשך כ 4 שעות בתנור שחומם מראש, או עד הבשר רך.
כ -45 דקות לפני זמן הצלי הוא למעלה, חום 3 כפות של מרגרינה ו 1/4 כוס מים בסיר גדול.
מוסיפים כרוב ותפוחים, מכסים, ומבשלים על אש נמוכה במשך כ -30 דקות. מדי פעם לנער את הסיר כך ששום דבר לא נדבק לתחתית.
מגישים עם מרגרינה שנותרה ופרוס בשר משומר.