בשר משומר וכרוב לארוחת ערב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר משומר וכרוב ארוחת ערב. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 42 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 723 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זה יהיה להיט בחג היום פטריק הקדוש שלך. אם יש לכם מים, גזר, קליפת לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב זרעי קימל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות קאראווי כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה הוא יקר למדי. מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. מתכונים דומים: קרוק סיר בשר משומר וכרוב ארוחת ערב, בשר משומר וכרוב לארוחת ערב לבישול איטי, ו ארוחת ערב מבושלת בניו אינגלנד (בשר משומר וכרוב).
הוראות
מקום בריסקט בעציץ גדול; להוסיף מים הבא 5 מרכיבים (מים דרך שום). מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 3 שעות.
מניחים בריסקט על המדף של מחבת מבער או מחבת צלייה מצופה ספריי בישול; מתלה מקום במחבת. מסננים בישול נוזלי דרך מסננת לתוך 2 קערות גדולות; להשליך מוצקים. להחזיר נוזל לסיר.
מוסיפים זרעי קימל וכרוב; מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 20 דקות.
בזמן שהכרוב מבשל, מניחים תפוחי אדמה בתנור הולנדי גדול. מכסים במים. מביאים לרתיחה; מבשלים 20 דקות או עד מכרז.
ניקוז. להחזיר תפוחי אדמה למחבת. מערבבים פטרוזיליה, חמאה, קליפה, מיץ ופלפל; לזרוק למעיל.
מערבבים פירורי לחם וחזרת.
מורחים חרדל על צד אחד של חזה בקר. לחץ על תערובת פירורי לחם על חרדל. צלייה 3 דקות או עד השחמה קלה.
מגישים חזה בקר עם כרוב ותפוחי אדמה.