קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות34
מגזין

בשר סטרוגנוף על נודלס בחמאה

בשר סטרוגנוף על נודלס בחמאה
מתכון בשר בקר סטרוגנוף על אטריות חמאה יכול לספק השתוקקות מזרח אירופה שלך בערך 3 שעות ו-25 דקות. במנה עיקרית זו יש 838 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-53 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם פטריות, מלח ופלפל כשרים, אטריות ביצה רחבות, וכמה מרכיבים אחרים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו בשר סטרוגנוף עם נודלס בחמאה, בשר סטרוגנוף עם נודלס בחמאה, ו ביף בורגיניון ואטריות פטרוזיליה חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את מלאי הבשר בגזר, 3 עלי קורנית ועלי דפנה. מלטפים את הבשר ומייבשים אותו במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
טימין טריטימין טרי
מלאי בשרמלאי בשר
עלי דפנהעלי דפנה
גזרגזר
בקרבקר
3
חום 3 כפות שמן במחבת תחתית כבדה גדולה מעל חום גבוה. מטגנים את הבשר בקבוצות, כך שהוא השחמה מכל הצדדים. מנמיכים את החום בינוני ולהחזיר את כל הבשר לסיר.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
סירסיר
4
מוסיפים את הבצלים ומבשלים עד שהם רכים, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
5
יוצקים את הקוניאק ומבשלים עד האלכוהול נשרף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
קוניאקקוניאק
6
מוסיפים את מלאי הבשר, משליכים את הגזר, קורנית, עלה דפנה. קוק, מכוסה חלקית, מעל להבה נמוכה מאוד במשך 1 1/2 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
טימין טריטימין טרי
מלאי בשרמלאי בשר
עלי דפנהעלי דפנה
גזרגזר
7
במחבת גדולה מעל חום בינוני, להמיס 3 כפות חמאה הנותרים 3 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיפים את הפטריות, השום, ואת 3 ענפי הקורנית הנותרים ומבשלים עד הפטריות משחימים ומבושלים דרך.
מרכיבים שתצטרך
טימין טריטימין טרי
פטריותפטריות
שוםשום
9
הסר מהחום והנח בצד.
10
כאשר הבשר נעשה, להסיר אותו מן החום ולקפל את הפטריות, שמנת חמוצה, חרדל, פטרוזיליה. לטעום ולהתאים את התיבול עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
פטריותפטריות
תיבולתיבול
חרדלחרדל
פטרוזיליהפטרוזיליה
בשרבשר
11
בינתיים, לבשל את האטריות בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים עד במכרז.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
12
מסננים את האטריות היטב, לזרוק עם הנותרים 2 כפות חמאה, ואת העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פסטהפסטה
חמאהחמאה
13
מגישים את הסטרוגנוף על האטריות; מקשטים עם שמנת חמוצה יותר ופטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
פסטהפסטה
פטרוזיליהפטרוזיליה