בשר סטרוגנוף עם יוגורט ושמיר
בשר סטרוגנוף עם יוגורט ושמיר עשוי להיות רק מזרח אירופה מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 587 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 25 דקות. אם יש לכם יוגורט יווני דל שומן, מלח כשר ופלפל, סטייק סינטה, וכמה מרכיבים אחרים על היד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב היוגורט היווני דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ביסקוויטים יוגורט יווני כקינוח. נסו ביף סטרוגנוף-נוצר במקור עבור משפחת סטרוגנוף הרוסית על ידי שף צרפתי, המשפחה האהובה סביב הבית שלי, קציצה ופטריות עם רוטב שמיר, ו Easy Beeff Stroganoff-גרסת בשר טחון (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את האטריות על פי הוראות החבילה. בינתיים, חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מתבלים את הסטייק עם 1/4 כפית כל מלח ופלפל. ב 2 קבוצות, לבשל את הסטייק עד השחמה, על 1 דקה לכל צד; להעביר צלחת. להחזיר את המחבת לחום בינוני ולהוסיף את כף הנותרים של שמן.
מוסיפים את הפטריות ואת שאלוט ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, 5 עד 6 דקות.
מוסיפים את היין ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, 2 עד 3 דקות. להחזיר את הבשר וכל מיצים שנצברו למחבת ומבשלים עד מחומם דרך, 1 עד 2 דקות.
מגישים מעל האטריות העליון עם יוגורט ושמיר.