בשר צבי וולינגטון
בשר צבי וולינגטון עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 836 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 492 אוהדים. אם יש לכם שן שום, חלמונים ביצה, לארוז את כל חמאה בצק עלים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו בשר צבי & ולינגטון פטריות בר, בשר צבי בורגיניון (תבשיל בשר צבי), ו Best Beeff Wellington.
הוראות
לקבלת תמונות מפורטות צעד אחר צעד כדי לסייע ביצירת וולינגטון שלך, בקר בדף המדריך שלנו. ראשית, יבש את הצבי עם נייר מטבח, ולאחר מכן עונה היטב.
מחממים את השמן במחבת ושורפים את הבשר במשך כ-8 דקות.
מברשת עם חרדל, להשאיר להתקרר, ואז להירגע במשך 20 דקות. תזמין מיצים לרוטב.
ממיסים את החמאה ומרככים את השאלוט והשום.
מוסיפים את הפטריות, עשבי תיבול ותבלינים, ומבשלים 10 דקות עד שיש לך תערובת דמוית להדביק.
מוסיפים את הברנדי ומבשלים עד שהתאדה. השאר לקרר.
חופפים 2-3 גיליונות של סרט נצמד על משטח נקי ולהניח את הפרושוטו ב 2 שורות, חפיפה קלה כל פרוסה.
מורחים את הדבק פטריות מקורר על כל הפרושוטו, יצירת שכבה דקה, אפילו.
מניחים את הפילה במרכז תערובת הפטריות. באמצעות קצה הסרט נצמד, בזהירות לצייר את שכבת prosciutto ופטריות סביב הבשר.
להתגלגל לצורת נקניק, מסובב את הקצוות של הסרט נצמד כפי שאתה עושה, כדי ליצור יומן הדוק. צ ' יל במשך 30 דקות להתקשות.
על משטח מקומח קלות, מגלגלים את המאפה למלבן קצת יותר גדול ממגזין, וחותכים את הקצוות למסודרים.
בזהירות לפתוח את prosciutto החבילה ולשכב באמצע המאפה.
מקפלים על החצי התחתון של המאפה. מברשת קלה את שאר הסדין עם ביצה מוכה.
לגלגל את כל העניין סביב הבשר כדי encase. מקפלים בקפידה תחת הקצוות הקצרים יותר כדי ליצור חבילה.
העברה לתבנית אפייה, באמצעות הידיים שלך, להחליק את הבצק סביב הבשר, לחיצה עליו בחוזקה כדי למנוע כל אוויר לכוד.
מברשת את הבצק בכל רחבי עם חלמון ביצה מוכה.
צ ' יל לפחות 30 דקות או עד 24 שעות. לאחר מכן, באמצעות האחורי של סכין, לסמן את הבצק, להיזהר לא לחתוך את כל הדרך.
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
שמן קל מגש אפייה שאינו מקל וחום עד חם.
שים את ולינגטון על המגש ואופים במשך 30 דקות (35 דקות עבור כל הכבוד).
הסר מהתנור, מברשת עם ביצה נוספת ומנוחה במשך 20 דקות.
כדי להכין רוטב בשר צבי, להמיס ידית גדולה של חמאה במחבת בינונית, להוסיף 1 שאלוט קצוץ דק, 1 שן שום כתוש ו 1 תימין sprig, ומבשלים עד רך.
הוסף 1 כף קמח, חום במשך כ 1 דקות, ואז לשפוך 250 מ " ל נמל ולהפחית על ידי שני שלישים.
הוסף 400 מ " ל מלאי בשר בקר וכל מיצים שמורים מן הצבי, ולאחר מכן להפחית שוב על ידי שני שלישים עד syrupy. עונה, להוסיף 1 כף ג ' לי דומדמנית, אם אתה רוצה, ואת המתח לפני ההגשה.