בשר צבי וולינגטון עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 836 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 492 אוהדים. אם יש לכם שן שום, חלמונים ביצה, לארוז את כל חמאה בצק עלים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו בשר צבי & ולינגטון פטריות בר, בשר צבי בורגיניון (תבשיל בשר צבי), ו Best Beeff Wellington.
הוראות
1
לקבלת תמונות מפורטות צעד אחר צעד כדי לסייע ביצירת וולינגטון שלך, בקר בדף המדריך שלנו. ראשית, יבש את הצבי עם נייר מטבח, ולאחר מכן עונה היטב.
מרכיבים שתצטרך
בשר צבי
2
מחממים את השמן במחבת ושורפים את הבשר במשך כ-8 דקות.
הוסף 400 מ " ל מלאי בשר בקר וכל מיצים שמורים מן הצבי, ולאחר מכן להפחית שוב על ידי שני שלישים עד syrupy. עונה, להוסיף 1 כף ג ' לי דומדמנית, אם אתה רוצה, ואת המתח לפני ההגשה.