קושימומחה
מוכן ב19 שעות, 40 דק.
מנות1
ציון בריאות77
מגזין

בשר צלוי איטי לכריכים

בשר צלוי איטי לכריכים
בשר קלוי איטי לכריכים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון מגיש 1 . מנה אחת מכילה עד 433 גרם חלבון 135 גרם של שומן, וסך הכל 3071 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך עין בקר של צלי עגול, פלפל טחון, מלח שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 19 שעות ו-40 דקות. , שהוא מוצק. נסו כריכי בשר בלסמי קלויים איטיים עם קרם חזרת, כריכי בשר איטיים מבושלים איטלקיים או פפרונצ'יני ביף, ו כריכי בשר בקר חמים איטיים מבשלים Au Jus (מתכונים דומים).

הוראות

1
העונה כל הצדדים של בשר צלוי באופן שווה עם מלח שום; לעטוף בניילון נצמד להכניס למקרר 18 עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
צלי בקרצלי בקר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2
מניחים מתלה בעמדה האמצעית של תנור מחממים ל 225 מעלות F (110 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
לטפוח יבש יבש עם מגבת נייר ולשפשף עם 2 כפיות שמן קנולה; העונה עם פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4
חום 1 כף שמן קנולה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד זרזירי עשן קטנים לעלות מן השמן. חום את הצלי לחלוטין, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
להעביר צלי למתלה להגדיר למחבת צלייה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
6
אופים בתנור שחומם מראש עד מדחום בשר בדיקה או מדחום בשר לקרוא מיידית מוכנס למרכז קורא 115 מעלות F (46 מעלות C) עבור בינוני-נדיר, 1 1/4 עד 1 3/4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
לכבות את התנור ולהשאיר צלי בתנור ללא פתיחת דלת עד מדחום בשר קורא 130 מעלות F (54 מעלות C) עבור בינוני-נדיר, 30 עד 50 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
תן לנוח 15 דקות לפני חיתוך דק.