בשר צלוי איטי לכריכים
בשר קלוי איטי לכריכים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון מגיש 1 . מנה אחת מכילה עד 433 גרם חלבון 135 גרם של שומן, וסך הכל 3071 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך עין בקר של צלי עגול, פלפל טחון, מלח שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 19 שעות ו-40 דקות. , שהוא מוצק. נסו כריכי בשר בלסמי קלויים איטיים עם קרם חזרת, כריכי בשר איטיים מבושלים איטלקיים או פפרונצ'יני ביף, ו כריכי בשר בקר חמים איטיים מבשלים Au Jus (מתכונים דומים).
הוראות
העונה כל הצדדים של בשר צלוי באופן שווה עם מלח שום; לעטוף בניילון נצמד להכניס למקרר 18 עד 24 שעות.
מניחים מתלה בעמדה האמצעית של תנור מחממים ל 225 מעלות F (110 מעלות C).
לטפוח יבש יבש עם מגבת נייר ולשפשף עם 2 כפיות שמן קנולה; העונה עם פלפל שחור.
חום 1 כף שמן קנולה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד זרזירי עשן קטנים לעלות מן השמן. חום את הצלי לחלוטין, 3 עד 4 דקות לכל צד.
להעביר צלי למתלה להגדיר למחבת צלייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד מדחום בשר בדיקה או מדחום בשר לקרוא מיידית מוכנס למרכז קורא 115 מעלות F (46 מעלות C) עבור בינוני-נדיר, 1 1/4 עד 1 3/4 שעות.
לכבות את התנור ולהשאיר צלי בתנור ללא פתיחת דלת עד מדחום בשר קורא 130 מעלות F (54 מעלות C) עבור בינוני-נדיר, 30 עד 50 דקות יותר.
תן לנוח 15 דקות לפני חיתוך דק.