בשר קארי
בשר קארי הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 495 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. אם יש לך בשר צלוי עין של עגול, פלפל, אבקת קארי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אבקת קארי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קארי עם מנגו ופיסטוק כקינוח. מתכונים דומים: Goan בשר קארי עם חומץ: בקר Vindaloo, קארי בקר, ו פשטידת בקר וקארי.
הוראות
מערבבים את 4 החומרים הראשונים בקערה בינונית; מכסים ומרינים במקרר 30 דקות.
הסר את השורשים, העלים החיצוניים, ואת צמרות כרישה, עוזב 1 1/2 עד 2 סנטימטרים של עלים כהים. לשטוף כרישה עם מים קרים, לחתוך לרצועות ג 'וליאן 2 אינץ' להניב 1 1/4 כוסות.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף ג ' ינג ' ר ושום; לטגן 1 1/2 דקות.
מוסיפים תערובת בשר; מטגנים 5 דקות.
להוסיף כרישה, בצל, פלפל, ומלח; לטגן 3 דקות.