בשר ריבס
בשר ריבס דורש בערך 2 שעות ו 25 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 446 קלוריות, 45 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זה מושלם עבור יום האם. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו מים, ריבס, פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מתכון למחזורי תפוחים כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 67%. מתכונים דומים: וידוי #66: אני פשוט ניסיתי ריבס ... ריבס תות מתפורר, וופלים ריבס עם רוטב ריבס, ו עוגת יוגורט ריבס תות עם רוטב רום ריבס תות.
הוראות
בתנור הולנדי, בשר בקר חום בחמאה.
מוציאים את הבשר מהתבנית מסננים את כל הטפטופים מלבד 2 כפות.
מטגנים בצל עד להשחמה קלה. מחזירים בשר למחבת.
מוסיפים זעפרן, מרק, מים, מיץ לימון, פטרוזיליה, מנטה, מלח ופלפל; מכסים ומבשלים עד שהבשר רך, כ -2 שעות.
הוסף מים נוספים לפי הצורך.
מוסיפים ריבס במהלך 15 הדקות האחרונות של הבישול.