ג'לי רול
ניתן להכין את המתכון לג'לי רול תוך כ-20 דקות . מנה אחת מכילה 212 קלוריות , 3 גרם חלבון ו- 1 גרם שומן . מתאים ל-10 ומחירו 57 סנט למנה מנות. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. 175 אנשים מצאו את המתכון הזה כטעים ומשביע. אם יש לך תמצית וניל, ריבת תות, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. כמה אנשים מאוד אהבו את הקינוח הזה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , שניתן לשפר אותו. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ג'לי אספיק , חמאת בוטנים ושייק ג'לי , וג'לי פלפל אגס ג'לפניו .
הוראות
מחממים את התנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). מרפדים תבנית ג'לירול בגודל 10X15 אינץ' בנייר אפייה.
מנפים יחד את הקמח, אבקת האפייה והמלח. לְהַפְרִישׁ. בקערה גדולה מקציפים ביצים וסוכר במיקסר חשמלי עד לקבלת תערובת סמיכה וחיוורת, כ-5 דקות. מערבבים פנימה את הווניל והחלב. מערבבים את החומרים היבשים בהדרגה. הבלילה תהיה דלילה.
אופים 8 עד 10 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהמרכז קופץ לאחור בלחיצה קלה. אל תאפו יתר על המידה, אחרת זה עלול להיסדק.
אבק בנדיבות מגבת כלים נקייה בסוכר של קונדיטורים. הופכים את העוגה על המגבת, ומקלפים את נייר הפרגמנט. מגלגלים בעדינות את העוגה בעזרת המגבת, ומצננים כ-10 דקות.
מגלגלים את העוגה ומורחים מלמעלה ציפוי אחיד של ריבה.
מגלגלים את העוגה בחזרה לספירלה הדוקה, ומסירים את המגבת. לפדר בסוכר קונדיטורים לפני ההגשה.